• Later als je Big Band

Gratis concerten tijdens achtste editie Leusden Jazz

LEUSDEN Festival Leusden Jazz vindt dit jaar plaats van 6 tot en met 8 september. In een nieuwe opzet worden zowel buiten in Winkelcentrum de Hamershof als binnen in Theater De Tuin, De Korf en de sportzaal concerten gegeven.

Het festival beleeft dit jaar zijn achtste editie. Het buitenprogramma in Winkelcentrum de Hamershof is geheel gratis. Voor jong en oud is er wat te doen. Voor het Huis van Leusden staat een groot podium waar de gratis optredens zullen plaatsvinden. Op vrijdagmiddag 6 september vanaf 17.00 uur zal er een optreden zijn van Judith Nijland samen met Clement Keyzer en Alexander Beets.

OPTREDENS Zaterdag 7 september is het een en al jazz wat de klok slaat in Winkelcentrum de Hamershof. Het winkelcentrum wordt dan opgeluisterd door twee sublieme dixieland orkesten. Vanaf 12.00 uur trapt op het podium voor het Huis van Leusden de Lowland Jazz band de optredens af. Daarna zijn er nog optredens van Gaby's Mood en de Later als je Big Band band. Dit alles duurt tot 18.00 uur.

BALLONNEN Speciaal voor de kids zal clown Ronnie Ballonnie op zaterdag 7 september tijdens Leusden Jazz voor de Jumbo Wahle 't Plein Leusden op Winkelcentrum de Hamershof van 12.00 tot 15.00 uur aanwezig zijn. Hij maakt dan (gratis) de mooiste ballonfiguren en deelt misschien ook nog wel een krentenbol of wat ranja uit.

Kijk voor meer informatie over het Leusden Jazz festival op www.leusdenjazz.nl