• Stichting Opkikker
  • Stichting Opkikker

Opkikkerdag vol verrassingen voor Dennis uit Leusden

LEUSDEN De 13-jarige Dennis uit Leusden beleefde zondag de dag van zijn leven. Stichting Opkikker hield namelijk een dag vol verrassingen voor de jonge Leusdenaar en zijn familie.

Dennis is langdurig ziek en onder behandeling. Zijn behandelend arts in het ziekenhuis vond dat hij en zijn gezin wel een opkikker konden gebruiken. Even het ziek zijn vergeten en met het hele gezin genieten. Daarom is Stichting Opkikker voor hen aan de slag gegaan en heeft aan de hand van de interesses van het gezin én met medewerking van diverse ondernemers een onvergetelijke Opkikkerdag verzorgd.

Het hele gezin werd zondagochtend al vroeg van huis opgehaald met de Opkikkerauto. Vervolgens vertrokken zij naar het subtropisch zwembad van Center Parcs De Eemhof in Zeewolde, waar het gezin helemaal alleen mocht zwemmen. Een grote wens omdat Dennis het afgelopen jaar niet mocht zwemmen. Vervolgens kregen de moeder en zus van Dennis een beautybehandeling en Dennis met zijn vader een ontspanningsmassage in de beautysalon van Klein Opkikkerland op de Eemhof.

Daarna ging het gezin lunchen in Pannenkoekenrestaurant De Bosrand in Lage Vuursche. Daar werd Dennis door de eigenaar nog verrast met een rit in een snelle sportwagen. Na de lunch ging het gezin naar camping De Woensberg in Huizen. Dennis werd daar 'ingewerkt' als campingbeheerder. Dennis wil later een eigen camping runnen.

Vervolgens ging het gezin met snelle sportwagens, waaronder een Fiat 500 Abarth, een Ferrari, een Maserati en een geel/oranje Lamborghini (de lievelingsauto van Dennis), naar de Avontuurfabriek in Nieuw Loosdrecht om daar te gaan karten. Het gezin werd na het karten opgehaald met een megagrote Hummerlimo en vervolgens vervoerd naar restaurant Hello Again in Leusden. Zij kregen daar een diner aangeboden.

Omstreeks 20.30 uur werd het gezin weer na deze enerverende Opkikkerdag door de vrijwilligers van Stichting Opkikker naar huis gebracht.