Opgeruimd Leusden organiseert opruimochtend

LEUSDEN Op zaterdagochtend 29 augustus gaan de vrijwilligers van Opgeruimd Leusden weer aan de slag om Leusden te ontdoen van zwerfafval. Zowel diverse buitengebieden als een aantal gebieden binnen Leusden zullen dit keer worden aangepakt.

Wil je graag meehelpen om Leusden schoner te krijgen en te houden? Meld je dan gerust aan via www.opgeruimdleusden.nl. Alle opruimers verzamelen zich op 29 augustus om 8:30 bij de milieustraat aan de Spieghelweg 2 waar ook alle op te ruimen gebieden verdeeld worden. Iedereen is van harte welkom en veiligheidshesjes en afvalgrijpers zijn aanwezig. Na afloop wordt er nog even nagepraat bij de Milieustraat onder het genot van een hapje, thee en/of koffie.

Het burgerinitiatief Burgers & Afval en Stichting De Groene Belevenis (voorheen De Schoolsteeg) hebben de krachten gebundeld onder de naam Opgeruimd Leusden. Door herhaaldelijk te laten zien dat het ook anders kan, biedt Opgeruimd Leusden een positieve prikkel om Leusden opgeruimd te houden.

Via onder andere www.opgeruimdleusden.nl worden alle ontwikkelingen, opruimacties, initiatieven en concrete resultaten gecommuniceerd.