Nieuwe sponsors Roda '46 B5

LEUSDEN De voetballers van Roda '46 B5 zijn in het nieuw gestoken. Ze kregen ieder van twee sponsors de nieuwe Roda '46-outfit en een wedstrijdtas. In ruil voor de sponsoring prijkt op de Macron-voetbalshirts het logo van Caspar van Loo - Tekst en Communicatie. De nieuwe, zwarte voetbaltassen worden gesierd door de bedrijfsnaam en het beeldmerk van Watson & Associates.

Caspar van Loo, oud-voetballer van Roda en vader van B5-speler Milan, is deze zomer als zelfstandig tekstschrijver en communicatieman van start gegaan. ,,het sponsoren van het team is niet alleen superleuk om te doen, maar ook een manier om mijn naamsbekendheid in de regio verder te vergroten."

Achter sponsor Watson & Associates gaat de naam schuil van Leusdenaar Rob Bröker, sinds enige tijd verbonden aan het bedrijf uit Moordrecht. ,,Ik heb me als zelfstandige aangesloten bij Watson & Associates om zo onze krachten te bundelen en samen op te trekken om organisaties multidisciplinair te helpen zichzelf te verbeteren." Rob is vader van B5-speler Steven.

De 'teamleiding' van de Roda '46 B5-ploeg is zeer in zijn nopjes met de nieuwe voetbalspullen. Ronald de Haas en Rick Buunk, beiden coach en trainer, menen: ,,De jongens in dit team voetballen al enige jaren samen. Het is een echt vriendenteam, dat het plezier koppelt aan goede prestaties. Dat is hun ouders ook opgevallen, want die staan nu steeds in groten getale langs de lijn. Daarom vinden we het erg leuk dat twee van die ouders 'onze' jongens hebben verrast met nieuwe voetbalspullen. We zullen ze met trots laten zien in thuis- en uitwedstrijden!"

Op de foto vlnr: (bovenste rij) Ronald De Haas, Yoeri, Maiko, Sjoerd, Mark, Tees, Milan, Darrel, Rick Buunk Steven, Thomas, Wesley, Ton, Rick, Indy en Matthias