Naam gezocht voor foodfestival

LEUSDEN Vanuit Marina@Work was afgelopen september de organisatie van 'Eten op rolletjes' uitgenodigd om samen een foodfestival in Leusden te organiseren om op een gezellige manier met elkaar de zomer af te sluiten. Ondanks de fikse regenbuien hebben ruim 4500 bezoekers het eerste Leusdense foodfestival bezocht. Dit grote succes heeft tot gevolg dat het AFAS veld in 2016 op 3 en 4 september weer wordt omgetoverd tot een veld vol lekkernijen. Marina van Houte zal dit jaar zelf de organisatie in handen nemen omdat Frans Nagel, organisator van 'Eten op rolletjes', zijn vleugels uitslaat naar acht grote steden in Nederland en Leusden valt daar niet onder.

Mariska Stehouwer

Diverse standhouders hebben al aangegeven van de partij te zullen zijn. Bezoekers kunnen in ieder geval genieten van pizza van Mangiape, de Twisted Potato's van de Pieperboys, biologische frieten van de Frietfiets en verse fruitsmoothies van Squisito. Eind januari gaat er een uitnodiging naar de overige standhouders en ook nieuwe partijen zijn van harte welkom. Naast de heerlijke hapjes en drankjes kan er ook genoten worden van muziek en voor kinderen wordt een heel programma bedacht door Mod'ani, de Kindertuin en Magnifique4you.

Van Houte: ,,Het enige probleem is het bedenken van een ludieke naam voor het food festival. Ik vind het leuk om dit aan de Leusdenaren zelf voor te leggen. Dus wie bedenkt dé naam voor het foodfestival Leusden?" Reageren kan op haar facebookpagina of via de mail info@marinaatwork.nl tot 15 februari 2016. Behalve dat het foodfestival zijn of haar bedachte naam gaat dragen, ontvangt de winnaar een avond vrij eten tijdens het foodfestival.

Meer info www.marinaatwork.nl.

foto Het eerste foodfestival 'Eten op rolletjes' was een groot succes.