• 5473209_hco 44 bruiloftsfeest 03.jpg

    Trudy Witteman

Echtpaar Boot-Oudshoorn zestig jaar getrouwd

LEUSDEN Het echtpaar Boot-Oudshoorn was maandag 14 oktober 60 jaar getrouwd. Ook burgemeester Gerolf Bouwmeester kwam langs om het echtpaar te feliciteren.

De heer Boot is op 7 april 1936 geboren en mevrouw Boot-Oudshoorn zag op 12 januari 1938 het levenslicht. Ze zijn beiden geboren en getogen in Gouda en tevens waren ze allebei het jongste kind in het gezin van respectievelijk 5 en 4 kinderen.

Ze ontmoetten elkaar in 1954. Tijdens hun verlovingstijd heeft de heer Boot 1,5 jaar in Nieuw Guinea gediend voor de Koninklijke Marine. In totaal werkte hij 8 jaar voor de marine. Daarna heeft hij gewerkt als inspecteur en als docent bij verzekeringsmaatschappijen.

Na de geboorte van hun twee kinderen heeft mevrouw Boot gewerkt bij Peek en Cloppenburg als verkoopster en was jaren bestuurlijk betrokken als lid van de ondernemingsraad.

De eerste 20 huwelijksjaren heeft het gezin in Arnhem doorgebracht. Vanaf 1983 wonen de heer en mevrouw Boot in Leusden. Hier is mevrouw Boot actief geweest als bestuurlijk vrijwilligster bij de ouderenzorg van UVV Leusden.

Het echtpaar heeft twee kinderen, vier kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.