• Mariska Stehouwer

Leusden als beste wandelgemeente van Nederland

LEUSDEN Vanuit een van de werkateliers is er een werkgroep ontstaan die Leusden genomineerd wil krijgen voor de titel Beste wandelgemeente van Nederland. Dit initiatief draagt bij aan de bredere doelstelling om Leusden op de kaart te zetten als aantrekkelijk fiets- en wandelgebied en staat daarom centraal tijdens dit zesde werkatelier georganiseerd door VVV Leusden.

Op woensdag 16 november, van 20.00 tot 22.30 uur, vindt deze avond plaats in Groot Zandbrink. Er staan drie onderdelen op het programma: Nominatie: wat is er de afgelopen maanden gedaan om het wandelen in Leusden een impuls te geven en hoe wordt toegewerkt naar de nominatie van Leusden als beste wandelgemeente van Nederland? Daarnaast inspiratie: Citymarketing regio Amersfoort wil inspireren met voorbeelden hoe andere gemeenten dit aanpakken. Ook zullen ze vertellen hoe zij de titel beste hotelstad voor Amersfoort hebben uitgedragen.

tot slot: actie. Omdat het op de kaart zetten van Leusden als aantrekkelijk wandelgebied in het belang is van een breed scala aan bedrijven en organisaties willen ze ook met elkaar aan de slag om letterlijk op tafel te krijgen welke tips iemand nog heeft, wat een eigen bijdrage aan dit initiatief kan zijn en welke partijen ze zeker nog moeten benaderen om straks met recht te kunnen claimen dat Leusden de beste wandelgemeente van Nederland is.

Aanmelden kan door ueen e-mail te sturen naar info@vvvleusden.nl.