• Koen Suyk/ANP

Leef3.nu biedt belastingaangifte voor 55 euro

LEUSDEN Voor iedereen die opziet tegen de jaarlijkse belastingaangifte biedt Leef3.nu, een activiteit van Beweging 3.0, uitkomst. In maart en april vullen erkende belastingconsulenten aangiftes in vanaf 55 euro op diverse locaties in Amersfoort, Leusden, Soest en Nijkerk.

Leef3.nu werkt voor deze service samen met vier erkende administratiekantoren: Luc Jansen Belastingadvies, Verkerk en Partners en Administratiekantoor Marijke Vis uit Amersfoort en Van Beijnum Administratie uit Baarn. Het tarief geldt voor leden van Leef3.nu. Het tarief voor niet-leden is 70 euro. Het is ook mogelijk om een belastingconsulent aan huis te laten komen.

Aanmelden voor de belastingservice kan door te mailen naar info@leef3.nu of via tel. 033-4692323. Voor meer informatie: www.leef3.nu/belastingaangifte. Een lidmaatschap kost 18,90 euro per jaar.

LEEF3.NU Leef3.nu is een activiteit van Beweging 3.0. Met de diensten en producten van Leef3.nu kunnen mensen zo lang mogelijk en met plezier zelfstandig thuis blijven wonen. Van maaltijdservice tot personenalarmering. Van particuliere zorg tot pedicure aan huis. Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. In de thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, dagcentra, maatschappelijke zorg, dienstverlening en welzijnswerk (WELZIN) en particuliere diensten en producten (Leef3.nu).