• Winnaars uit Leusden worden verrast met een cheque van de Postcode Straatprijs door een team van de Postcode Loterij.

    Roy Beusker Fotografie/Postcode Loterij
  • Winnaar Arnold uit Leusden wordt verrast met een cheque van de Postcode Straatprijs door een team van de Postcode Loterij.

    Roy Beusker Fotografie/Postcode Loterij

Inwoners Leusden winnen 1.750.000 euro bij Postcode Loterij

LEUSDEN Een goede start van het nieuwe jaar voor 57 bewoners van de Ruige Velddreef in Leusden. Op hun postcode 3831 PG is op 1 januari de PostcodeStraatprijs gevallen. Een team van de Postcode Loterij verraste hen op 1 januari met dit mooie nieuws. De gewonnen bedragen lopen uiteen van 12.500 euro tot 125.000 euro.

 

De meeste winnaars winnen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Daarnaast wint een van de prijswinnaars ook een gloednieuwe BMW. Arnold, winnaar van 125.000 euro: ,,Dit is echt geweldig en ook dat er zoveel buren in deze postcode meespelen. Ik ga het gewonnen bedrag gebruiken voor de aanschaf van een nieuw huis"

 

Door heel Nederland werd op nieuwjaarsdag het glas nogmaals geheven, want de Postcode Loterij maakte vandaag ook de andere winnende postcodes bekend van de grootste geldprijzen.

De PostcodeKanjer van 49,9 miljoen euro viel in Den Haag. Daarnaast gingen er driemaal 1 miljoen euro uit, dertig keer 100.000 euro en op negentien postcodes viel net als in Leusden de PostcodeStraatprijs.