• Marjolein Brons-van Putten

Hessenweg vanaf maandag afgesloten

ACHTERVELD De werkzaamheden voor fase 1 van de herinrichting van de Hessenweg in het centrum van Achterveld gaan maandag 15 april van start. Vanaf de kruising Pater Stormstraat-Koningin Julianaweg tot halverwege Julianastaete (supermarkt de Spar) wordt de Hessenweg daarom vanaf 7.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. De gehele herinrichting duurt tot juli 2020. Vanaf de Helweg tot voorbij Hessenweg 150-152 worden in verschillende fases de riolering, de rijweg en de trottoirs vervangen.

OMLEIDING Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A30, A1, en A28. Voor lokaal verkeer geldt een omleidingsroute via de Ruurd Visserstraat en Pater Stormstraat. Fietsers en voetgangers kunnen via het voetpad langs de werkzaamheden. Het parkeerterrein voor Spar Schouten en Brouwer Woninginrichting is vanuit de richting Barneveld via de Hessenweg bereikbaar. De afsluiting duurt naar verwachting tot begin juni.

APP De werkzaamheden zijn te volgen via de app Hart van Achterveld, deze is gratis te downloaden in de app- of playstore. Vragen stellen kan ook via deze app. Of door te mailen of bellen met omgevingsmanager Marco Helmich van Van Schoonhoven Infra via e-mail hartvanachterveld@vanschoonhoveninfra.nl of telefoonnummer 06-53377815.