Hessenweg paar avonden en nachten afgesloten

ACHTERVELD Het asfalt op de Hessenweg wordt vernieuwd. Vanaf de driesprong in Stoutenburg tot het begin van Achterveld wordt de rijbaan gedurende zes avonden en nachten tussen 19.00 uur en 7.00 uur afgesloten voor verkeer. Om het verkeer zo min mogelijk tot last te zijn worden deze werkzaamheden in de avond en nacht uitgevoerd.

De weg is afgesloten in de avond en nacht van vrijdag 27 oktober op zaterdag 28 oktober en in de avonden/nachten aansluitend van maandag 30 oktober (start 19.00 h) tot en met zaterdag 4 november (tot 7.00 uur). Verkeer wordt dan niet toegelaten op de Hessenweg, met uitzondering van bestemmingsverkeer. Bewoners hebben hierover een brief ontvangen. Het doorgaande verkeer wordt met borden omgeleid via de Asschatterweg. Voor fietsers blijft het fietspad Hessenweg gedurende de werkzaamheden open.

Wanneer mensen precies willen weten waar en waneer asfalteringswerkzaamheden aan de Hessenweg worden uitgevoerd dan kunnen zij ook de facebookpagina in de gaten houden: Dat kan via facebookpagina: Hessenweg-werkzaamheden, of de app 'Hessenweg'.