• Patrick Siemons
  • Patrick Siemons
  • Patrick Siemons

Geldloket Amersfoort geopend op nieuwe locatie

LEUSDEN Geldloket Amersfoort is met ingang van 1 juni gevestigd aan de Van Persijnstraat 21. Wethouder Tigelaar opende de nieuwe locatie maandagmiddag. Het Geldloket wordt mogelijk gemaakt met subsidie van de gemeentes Amersfoort en Leusden. De dienstverlening is daarom gratis voor inwoners van deze gemeentes.

Zes jaar geleden opende, toen nog, prinses Máxima het Geldloket Amersfoort. ,,Inmiddels heeft Geldloket Amersfoort zich bewezen als voorziening voor mensen met financiële vragen", stelt directeur-bestuurder Dick van Maanen van Stadsring51, waarvan Geldloket onderdeel uitmaakt. ,,In het afgelopen jaar werden bijna 900 Amersfoorters geholpen en dat aantal blijft stijgen."

SPARRINGPARTNER Geldloket Amersfoort helpt mensen grip te houden op hun geld door financiële vragen te beantwoorden. Door minder inkomsten of hogere uitgaven kunnen er geldzorgen ontstaan en Geldloket Amersfoort treedt in die gevallen op als financiële sparringpartner. 

NIEUWE LOCATIE Op de nieuwe locatie (schuin tegenover het politiebureau) is Geldloket Amersfoort beter bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Het Geldloket is gevestigd op 4 minuten lopen vanaf de bushalte Stadhuis. Er is parkeerruimte voor de deur, maar ook in de parkeergarage Asch van Wijck. Meer informatie is te vinden op www.geldloket.nl