• SV Achterveld

Familiedag bij SV Achterveld

ACHTERVELD Sportvereniging Achterveld houdt op zaterdag 13 juli een familiedag. Het belooft een sportieve en gezellige dag voor jong en oud te worden, voorspelt Esther Voorburg, een van de organisatoren van de eerste editie van dit evenement. Ook niet-leden zijn welkom.

,,We trappen deze dag af met een activiteitenprogramma gericht op de jeugd tot en met 15 jaar. Vervolgens mogen de 'penaltykillers' van onze vereniging hun talent laten zien en wordt er duidelijk wie er met de bokaal vandoor gaat tijdens de finales van de Penaltybokaal. Dit jaar is er voor zowel de jeugd- als de senioren een bokaal te winnen.

Daarna kunnen familie- en vrienden teams tegen elkaar strijden tijdens het 5-tegen-5 toernooi. Als dit toernooi ten einde is, is het tijd voor 'De Crazy Bingo'. Tijdens de bingo zijn er volgens Voorburg en co. 'fantastische prijzen' te winnen.,,Dus zorg dat je er bij bent!"

De familiedag wordt afgesloten met een hapje, drankje en een vrolijke noot. Ook niet-leden kunnen meedoen aan de familiedag die om 13.00 uur begint. Het complex van de voetbalclub is te vinden aan de Klettersteeg 9. Via de sociale kanalen https://www.facebook.com/svachterveld/ houdt de club belangstellenden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.