• Koopmans Bouw

Bouw woningen 'Veld 6' Groot Agteveld gestart

ACHTERVELD In Achterveld is TBI-onderneming Koopmans Bouw gestart met de bouw van het project Veld 6 Groot Agteveld. Dit is mede te danken aan de goede verkoopresultaten. Op dit moment is er nog één woning te koop in dit project op deze unieke locatie.

Koopmans realiseert hier 24 eengezinswoningen en 3 appartementen. De oplevering van deze woningen staat gepland in het eerste kwartaal van 2018. De eengezinswoningen zijn verkocht door De Alliantie Ontwikkeling. De appartementen worden door Woningstichting Leusden tegen het einde van dit jaar te huur aangeboden.

Van de 24 koopwoningen zijn er nu 21 verkocht en op 2 woningen is inmiddels een optie. Dit betekent dat er nog maar één woning vrij is in dit mooie project op een unieke locatie, namelijk aan de rand van Achterveld. Voor meer informatie over deze woning kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Buijs Regiomakelaars, telefoon 033 422 80 50.

Veld 6 maakt deel uit van het project Groot Agteveld; een aantrekkelijk nieuwbouwgebied met totaal circa 230 woningen in diverse stijlen en prijsklassen. Op de website www.ontdekachterveld.nl is alle informatie over de omgeving en het project te vinden.

Koopmans Bouwgroep is onderdeel van TBI en ontwikkelt, bouwt en onderhoudt gebouwen waar mensen wonen, werken, leren en hun vrije tijd doorbrengen. TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt.