• Gerwin van Luttikhuizen
  • Gerwin van Luttikhuizen
  • Gerwin van Luttikhuizen

Afsluiting gedeeltes Hessenweg in Achterveld

ACHTERVELD De herinrichting van de kruising Hessenweg/Pater Stormstraat/Koningin Julianaweg is afgerond. Vanaf vrijdagavond 7 juni is de kruising weer open voor verkeer.

Op dinsdag 11 juni starten de wegwerkzaamheden aan de Hessenweg tussen de kruising Pater Stormstraat/ Koningin Julianaweg en de Hessenweg (bij De Vor). Dit deel van de
Hessenweg is tot eind september afgesloten voor doorgaand verkeer. Op maandag 17 juni starten de werkzaamheden tussen supermarkt Spar en de kruising met de Jan van Arkelweg. Dit deel van de Hessenweg is van 17 juni tot 1 september afgesloten voor doorgaand verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen er over het gehele traject wel langs.

OMLEIDING Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A28, A1 en A30 vice versa. Bestemmingsverkeer voor de kern Achterveld kan vanuit de richting Barneveld via de Hessenweg het centrum bereiken. Bestemmingsverkeer vanuit Stoutenburg wordt via Leusden naar Achterveld geleid. Lokaal verkeer vanuit de richting Stoutenburg wordt met gele bebording omgeleid via Leusden en via de Emelaarseweg.