• 033opdefiets

033opdefiets helpt automobilisten in Leusden op de fiets

LEUSDEN 033opdefiets, de mobiliteitscommunity van Amersfoort, Leusden en omstreken is begin deze week neergestreken op De Horst in Leusden. Op maandag werden fietsers op de kruising Randweg-Groene Zoom-Plesmanstraat bedankt voor het kiezen voor de fiets.

Automobilisten werden attent gemaakt op de boodschap 'Ga toch fietsen!' onder meer via de Leusden Goed Nieuws Show! op het scherm van Afas. Op dinsdag pitchte 033opdefiets bij de vergadering van de bedrijvenvereniging in oprichting de vraag: ,,Wat heb je als werkgever en werknemer nodig om meer met je fiets naar het werk te gaan?"

De community wil zoveel mogelijk inwoners en organisaties stimuleren om de fiets te pakken. Bedrijven uit Amersfoort en Leusden kunnen zich aanmelden voor een probeeraanbod van een fietsstimuleringsprogramma of voor ondersteuning. 

De mobiliteitscommunity 033opdefiets wil zoveel mogelijk inwoners en organisaties enthousiasmeren voor de fiets. Want fietsen is gezond, slim én duurzaam. 033opdefiets is actief op bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort en De Horst in Leusden om werknemers te stimuleren vaker de fiets te pakken. Bedrijven uit Amersfoort en Leusden kunnen zich onder meer aanmelden voor een probeeraanbod van het nieuwste fietsstimuleringsprogramma Go Velo of ondersteuning vragen voor een eigen initiatief.