Zakelijk lezersnieuws

Stiltewandelingen in Den Treek

Evelien Lagrouw van Zijnskunst organiseert elke 2e woensdag van de maand een stiltewandeling in het bos. Ook bij nat weer gaat het door. We verzamelen om 13.00 uur op de parkeerplaats van Bavoort voor een korte inspiratie en na 1,5 uur wandelen in stilte, binnen wat drinken en ervaringen delen.

Wijnproeverij voor mantelzorgers succes

Regelmatig organiseert Lariks activiteiten voor mantelzorgers in de gemeente Leusden. Zoals wandelingen en creatieve workshops en voor jonge mantelzorgers een middag bowlen.

Kind naar of in de brugklas?

Dinsdag 25 juni is er een thema-avond voor ouders en kinderen in Fort33 over alle veranderingen die de overgang naar de brugklas met zich meebrengt. De titel van de avond is niet voor niets: De grote sprong. 

Rommelmarkt de Eshof, Hoevelaken

Op zaterdag 25 mei staat het kerkgebouw van de Eshof in Hoevelaken in het teken van rommel. Van 09.00 tot 12.00 kunt u hier terecht voor allerlei snuisterijen, leuke prullaria en mooie koopjes.

Hoe ga je om met een klant met dementie?

Wat doe je als een klant in je winkel ineens niet meer weet waarvoor hij/zij kwam? Of in de kapperstoel zijn spiegelbeeld niet herkent? Kortom: Hoe ga je om met klanten met dementie?

ZomerOndernemer helpt jongeren met starten eigen bedrijf

Jongeren tussen 15 en 23 jaar die een eigen bedrijfje willen starten, kunnen deze zomer, vanaf 23 juli, zes weken lang meedoen aan ZomerOndernemer.

Jose Huurdeman Signeert haar nieuwe boek

Vrijdagavond 3 mei vanaf 19.00 uur is Jose Huurdeman bij The Readshop op de Biezenkamp om over haar nieuwe boek "Ondergronds in de tweede wereldoorlog" te vertellen en te signeren.

Ondergronds in de Tweede Wereldoorlog Verhalen uit de Gelderse Vallei, Veluwe en Krimpenerwaard

Postzegel- en Muntenbeurs in de Til

De Vereniging van Postzegelverzamelaars De Loupe te Leusden organiseert op zaterdag 11 mei van 13.00 tot 16.30 uur haar maandelijkse beurs voor verzamelaars in “De Til”, Hamersveldseweg 30 te 3833 GR Leusden.

Workshop landschapschilderen

Op 10 en 17 mei geeft Wanda Landwaart, mede-organisator van de buitenschilderweek Leusden/Woudenberg, een workshop landschapschilderen. Er wordt, als het weer het toelaat, buiten geschilderd in de landschappelijke omgeving van Stoutenburg.

Pagina's