Zakelijk lezersnieuws

Vrijgezellenavond in Maxima's.

In ontmoetingscentrum Maxima's (adres Maximaplein 7 te Leusden Zuid) zal vanaf zaterdag 30 november, elke laatste zaterdag van de maand, een vrijgezellenavond plaatsvinden. Je bent welkom vanaf 17:00. Dit met uitzondering van de feestdagen!

Leusden in 4 uur van het roken af

Prescan organiseert op 13 november een gratis cursus in Leusden. Slechts vier uur is nodig om de sigaret definitief uit te drukken. Prescan geeft deze cursus samen met Stichting Ik Stop Ermee bij Afas, Philipsstraat 9 in Leusden.

Inspirerende PowerPoint Karaoke bij verjaardag ZPoint

ZPoint, netwerk voor Zelfstandige Professionals in Leusden, wordt 4 jaar en dat vieren ze 14 november 2019. ZPoint-leden - maar ook niet-leden zijn welkom! – gaan creatief en humorvol aan de slag met PowerPoint Karaoke. Dat is niet de powerpointpresentatie waaraan je allereerst denkt.

Najaarslezing HKL over Johan van Oldenbarnevelt

Donderdag 21 november organiseert de De Historische Kring Leusden haar najaarslezing. De heer Jan Niessen spreekt  over Johan van Oldenbarnevelt, op 14 september 1547 in

Historische Kring Leusden zoekt foto's uit 1945

In mei 2020 besteedt de Historische Kring Leusden natuurlijk aandacht aan 75 jaar Vrijheid! Er komt een speciale editie van het tijdschrift Leusden Toen. Ook willen de Oranjevereniging Leusden, Achterveldse comités en de HKL samen een brochure in Leusden en omgeving verspreiden.

Geldloket biedt ‘financiële APK’ voor Leusdenaren

Hoe staan Leusdenaren er financieel voor? Het Geldloket nodigt inwoners van Leusden uit om dit tijdens een gratis ‘financiële APK’ te onderzoeken. Dat kan tijdens het spreekuur op afspraak, elke vrijdagmorgen in het Huis van Leusden.

Trots op uw vrijwilligers?

Meld uw organisatie dan snel aan voor de Leusdense Vrijwilligerstrofee. Het kan t/m 15 november.

Telefonische bereikbaarheid Lariks gewijzigd

Per 1 november is Lariks welzijn en zorg elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 12.30 uur via het vertrouwde nummer: 033 303 44 44. 

Bijzondere man op laatste vlucht

Overleden in Leusden 20-10-2019 Wim ter Hart (geb 1934 Almelo). Wim was van 1955 tot 1985 woonachtig op Curacao waar hij na twee jaar dienstplicht bij de marine, werkzaam werd als beroepsvlieger en cartograaf (onder andere in opdracht van KLM).

Muzikale hulde aan de éénjarige Deel

Wat was dat een mooie match! De bewoners van de Deel (Zaaier 60a) zijn vooral vrolijke vrouwtjes met veel levenservaring, En de “Ankervelders”, het shantykoor uit Achterveld, heeft vooral olijk ogende zingende mannen….

Pagina's