Zakelijk lezersnieuws

MultiSafe kiest voor de Sucsez Groep

De Sucsez Groep neemt per 20 juli 2018 de aandelen van de Multisafe Groep (Multisafe) over.

Kinderopvang Humanitas start peuteropvang Berkelwijk in basisschool de Heerd

Vanaf 1 juni is Kinderopvang Humanitas begonnen met de opvang van peuters in het lokaal van voormalig voorschool de Vlindervis. Er komen hier peuters van 2 tot 4 jaar zich spelenderwijs ontwikkelen tot ze groot genoeg zijn om naar de basisschool te gaan. Plezier staat hierbij voorop!

CareConnections en De Heer Software intensiveren samenwerking

CareConnections, bouwer van de Zorgapp, en De Heer Software, ontwikkelaar van het ECD PlanCare, werken al geruime tijd nauw samen. Dat bevalt beide partijen zo goed dat de partnerovereenkomst tussen de bedrijven is verruimd.

CareConnections wint Winnovation prijs in categorie ‘smart’

Op 7 juni 2018 organiseerde het Windesheim Winnovation. Tijdens dit jaarlijkse evenement presenteren studenten van verschillende opleidingen en ICT-richtingen hun meest innovatieve digitale producten en diensten.

Move2Social Amersfoort vraagt om ideeën voor een sociale onderneming

Sociaal ondernemers uit de regio Amersfoort kunnen zich vanaf nu inschrijven voor deelname aan het stimuleringsprogramma Move2Social Amersfoort.

Rotary zet Woonzorgcentrum 't Hamersveld in de bloemetjes 

Voorzitter Tim de Bondt van Rotary Leusden kwam vrijdag 25 mei naar woonzorgcentrum 't Hamersveld om de bloemenpracht voor de ingang officieel van haar eerste water te voorzien.

Collecte Hartstichting brengt 4.546,90 euro op in LeusdenRuim 55 collectanten dragen bij aan een landelijk dekkend netwerk van A

Leusden, 09 mei 2018 - De jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting van 8 tot en met 14 april heeft dit jaar 4.546,90 euro  in Leusden opgeleverd.

Workshop Lachyoga

Heb je zin om te lachen, ook zonder reden? Zin om even alle stress uit je lijf te schudden en je gedachten te verzetten?

Lach yoga is een manier om jezelf te uiten, negatieve emoties los te laten en lekkerder in je vel te komen zitten.

Familieopstellingen en Werk

Familieopstellingen & werk Op het werk neemt men kwaliteiten, maar ook persoonlijke elementen mee in wie men als mens is. Wanneer er spannings velden ontstaan op de werkvloer kan de oorzaak vanuit het persoonlijke vlak komen.

Ruim 500 boeken voor leerlingen basissccholen

Tim en Francis van Voorst, de eigenaren van The Readshop Express op de Biezenkamp, hebben ook dit jaar de gemeente weer bereid gevonden om veel basisschoolleerlingen een boek cad iseau te geven.

Pagina's