Zakelijk lezersnieuws

Insert en Madaster ondertekenen partnerovereenkomst

Vandaag tekenen Insert en Madaster Services een partnerovereenkomst.

Informatie avond

Op maandag 7 januari tussen 18.30 en 20.00 uur organiseren wij weer onze jaarlijkse informatie avond.U kunt dan kennismaken met de organisatie Echo Opleidingen en de boeken die we gebruiken inzien.

Maakt Jongkind Training Leusden straks effectiever?

Leusden e.o. wordt een stuk effectiever, want sinds kort is hier Jongkind Training & Coaching gevestigd. Dit trainingsbureau is in 2011 opgericht door Martijn Jongkind. Op een ludieke en toegankelijke manier vertaalt hij verschillende bewezen theorieën naar praktische situaties.

Insert lanceert website en circulaire marktplaats

Dinsdag 13 november zijn de website en marktplaats van stichting Insert gelanceerd. Op deze marktplaats worden grote volumes herbruikbare bouw-, civiele en groenmaterialen aangeboden.

ZPoint bestaat 3 jaar: inspiratiesessie

Inspiratiesessie ter ere van 3-Jarig bestaan ZPoint 15 november 2018

Naast de zwangere vrouw ontvangt echocentrum Echowonder ook senioren.

Tot voor kort kwamen er alleen zwangeren naar de praktijk van Echowonder Amersfoort, maar de Aortastichting heeft het echocentrum benaderd om als een van de eerste centra mee te doen om AAA-Quickscans te maken bij senioren.

Leesclub voor biografieën

Markante mensen, briljante biografieën. Leest u ook zo graag biografieën? En vind u het ook leuk om met anderen hierover van gedachten te wisselen?

Braderie op Winkelcentrum de Biezenkamp

Winkeliersvereniging de Biezenkamp organiseert op 15 september een braderie. U bent welkom van 09:00 tot 17:00 uur. Vele winkeliers en ondernemers zullen hun waren presenteren op deze zaterdag, zo vlak na de zomervakantie.

Welkom op de Biezenkamp!

Kom naar de Coachdag

Op vrijdag 28 september organiseert de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) samen met haar aangesloten coaches en het Coachhuis de ?Kom naar de Coachdag?. NOBCO wil op een laagdrempelige manier mensen laten ervaren hoe het is om gecoacht te worden en wat het effect van coaching kan zijn.

Pagina's