Sport lezersnieuws

Proefles YogaDance, Kundalini Yoga

Proeflessen Move to Flow

Wil je na de zomervakantie aan de slag met een nieuwe hobby, werken aan een gezonder en soepeler lijf in een fijne setting? Wees van harte welkom voor een proefles!

Top-10 ranking voor triatleet Everink tijdens Ironman Maastricht

Terwijl er in Nederland een hitte golf heerste was afgelopen weekend Maastricht het decor van de Ironman. Een sportevenement waar deelnemers bijna 4 km zwemmen, 180 km fietsen en hun strijd afsluiten met 42km hardlopen.

Weer blij met je lijf door yogAlign

Heb je wel eens last van je rug of andere lichamelijke klachten? Word je niet blij van je eigen lichaam of zit je niet lekker in je vel? Wil je je sterker en zekerder voelen in je eigen lichaam? Dan is deze yogAlign houdingstraining voor jou!

Zomeryoga

Wist je dat je dit jaar weer Zomer Yoga kunt volgen bij lilian. yoga? Op woensdagavond 25 juli, 1 augustus, 15 augustus en 22 augustus van 19.30 tot 21.00 uur geef ik heerlijke ontspannen Zomer Yoga workshops. Als de zon zo blijft schijnen, gaan we de tuin in. Voor het echte zomer gevoel!

Stick en bitje-training én trimhockeyclinic

Op zaterdag 1 september is het groot feest op onze hockeyclub; dan vindt ter gelegenheid van ons 45-jarig lustrum een 24-uurs hockey-evenement plaats.

Zomeravondwandeling landgoed Lichtenbeek

ARNHEM - Samen genieten van de avondsfeer kan met de boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen die op woensdag 25 juli een historische wandeling organiseert op landgoed Lichtenbeek. Het is een aparte beleving om in de avonduren te wandelen.

Lustrumfeest Impala met een gouden randje

Gymnastiekvereniging Impala vierde zaterdag 7 juli 2018 haar 50 jarig bestaan. In de middag en in de avond werd er een lustrumshow opgevoerd door een groot deel van de leden. Deze vonden plaats in het onlangs geopende Sportcentrum Buiningpark.

Laatste kans inschrijving gratis Isummerschool ondernemerschap voor jongeren (15-23 jaar)

Jongeren tussen 15 en 23 jaar die willen ontdekken of een eigen bedrijf iets voor ze is, kunnen komende zomer gratis meedoen aan ZomerOndernemer. Het doen staat centraal: in zes weken zetten jongeren echt hun eigen bedrijf op.

Hockeyers welkom bij Mixed Hockeyclub Leusden

Dat zouden we superleuk vinden!

Pagina's