Sport lezersnieuws

Lockhorst open 50+ tennistoernooi 2019

Van maandag 1 juli t/m zaterdag 6 juli organiseert LTV Lockhorst haar jaarlijkse open 50+ dubbeltoernooi. Dit jaar spelen 119 dames en heren van 50 jaar en ouder in diverse klassen hun wedstrijden. Er wordt gespeeld in de heren, dames en gemengd dubbel.

KidsRunLeusden en Dorpsloop, ben jij erbij 26 juni?

Nog één week en dan vindt het jaarlijkse hardloopevenement in het nieuwe Hart van Leusden weer plaats. De eerste keer starten en finishen op het vernieuwde Erf, en ook weer door een deel van het Huis van Leusden hardlopen. Dit bijzondere moment vraagt om een originele medaille.

Eisen voor kwalificatie EK behaald op Luxemburg Open

Luxemburg open

Hieraan hebben deelgenomen: Jesse van Vulpen, Milan Molle, Amy Mink, Ryer van Erkelens en Britt Huber. Het laatste kwalificatie toernooi aangewezen door de TBN voor het EK in Oktober

 

Het scholen Bee-/honkbal toernooi

2e Pinksterdag was het jaarlijkse Beeball scholen toernooi bij The Red caps in Leusden. Dit toernooi wordt georganiseerd om de Leusdense en Woudenbergse kennis te laten maken met de Honkbalsport. De deelname dit jaar bestond uit elf teams en in totaal 60 kinderen.

VOETBALTOERNOOI VOOR MEIDEN @RODA'46

De meidenteams en de dames van Roda '46 organiseren voor meisjes/meiden/dames een leuk voetbalevenement bij de Leusdense voetbalclub. Ben je 15 jaar of ouder en heb je zin om mee te voetballen? Twijfel dan niet en doe lekker mee!

ONVERGETELIJKE SPORTKAMPEN IN DE ZOMERVAKA

LEUSDEN – Tijdens de meerdaagse multi-sport dagkampen van Sportivun ontdekken kinderen allerlei gave sporten en spellen, van tennis en atletiek tot bubbelvoetbal en bunkertrefbal.

Gratis Tennisclinic

Lijkt uw kind het leuk om tennis uit te proberen, dan is dit de kans! Op zaterdag 22 juni organiseert LTV Leusden een gratis tennisclinic van 14:00 tot 15:30 uur voor kinderen uit Leusden en omstreken.

Regiorijders excelleren in Cross Stoutenburg op Hemelvaartsdag

Hoewel het weer er niet zo mooi uitzag trok de auto-en quadcross in Stoutenburg op Hemelvaartsdag opnieuw veel liefhebbers naar de baan. Ook de rijders hadden het goed naar de zin op het ruim opgezette circuit.

Leusdense schakers eindigen op vijfde plaats

Op vrijdag 24 mei was de laatste competitieronde voor de 1ste klassen A en B. De bond heeft ingesteld dat die laatste ronde gezamenlijk moet worden gespeeld. Daarom waren er 18 teams in De Bilt.

Mooi resultaat op Dutch Masters voor Top Taekwondo Eemland/Theo Meijer Sport

Sienna de Jager, Basya Melcherts, Ninthe Roozendaal, Fehed Mazin al Said, Britt Huber, Ryer van Erkens, Jesse van Vulpen en Milan Molle hebben hieraan meegedaan.

Pagina's