Sport lezersnieuws

Mindful Yoga & Meer

Ontspannende flow van diverse disciplines. Thuiskomen in jezelf. Vrede met de drukte in het hoofd. Zachtheid naar lichaam en geest. Fijne sfeer, ontdaan van 'moeten'.

Voetbalwedstrjid voor meiden (15+)

Roda '46 organiseert voor alle meiden in Leusden een leuke voetbalwedstrijd. Alle meiden worden ingedeeld in twee gelijkaardige teams en je speelt met andere leeftijdgenootjes een vriendschappelijke wedstrijd.

Blijf in de zomervakantie lekker actief me

Sportivun organiseert voor de kleinere onder ons de BOBO-vakantiedagen, dit is voor een leeftijd van 3 t/m 6 jaar. Je gaat cupcakjes bakken voor de verjaardag van Bobo, aan het einde geef je een te gekke goochelshow aan je ouders en nog veel meer!

Wisselbeker KidsRunLeusden weer bij 't Ronde

Voor de 7e editie van de KidsRunLeusden had 't Ronde de wisselbeker weer terug moeten geven. Na de berekening van de uitslagen van de deelnemende basisschoolleerlingen blijkt 't Ronde weer de schoolwinnaar. Maandagochtend 8 juli heeft de organisatie de wisselbeker weer teruggebracht.

Kidsrun en Dorpsloop Leusden een succes

Woensdag 26 juni jl. vond de 7e editie van de KidsRunLeusden plaats. Na twee jaar bouwen aan het Huis van Leusden en haar omgeving was sprake van een bijzondere editie. Met medewerking van de gemeente Leusden kon weer door het Huis van Leusden (vroeg het gemeentehuis) worden gerend.

Calisthenics in Leusden

Nu het tradiotionele bodybuilding steeds meer wordt vervangen door andere vormen van krachttraining, zie je ook steeds meer gemeenten trainingsfaciliteiten in parken en bij scholen plaatsen. Buiten “spelen” wordt hiermee gestimuleerd.

Lockhorst open 50+ tennistoernooi 2019

Van maandag 1 juli t/m zaterdag 6 juli organiseert LTV Lockhorst haar jaarlijkse open 50+ dubbeltoernooi. Dit jaar spelen 119 dames en heren van 50 jaar en ouder in diverse klassen hun wedstrijden. Er wordt gespeeld in de heren, dames en gemengd dubbel.

KidsRunLeusden en Dorpsloop, ben jij erbij 26 juni?

Nog één week en dan vindt het jaarlijkse hardloopevenement in het nieuwe Hart van Leusden weer plaats. De eerste keer starten en finishen op het vernieuwde Erf, en ook weer door een deel van het Huis van Leusden hardlopen. Dit bijzondere moment vraagt om een originele medaille.

Eisen voor kwalificatie EK behaald op Luxemburg Open

Luxemburg open

Hieraan hebben deelgenomen: Jesse van Vulpen, Milan Molle, Amy Mink, Ryer van Erkelens en Britt Huber. Het laatste kwalificatie toernooi aangewezen door de TBN voor het EK in Oktober

 

Het scholen Bee-/honkbal toernooi

2e Pinksterdag was het jaarlijkse Beeball scholen toernooi bij The Red caps in Leusden. Dit toernooi wordt georganiseerd om de Leusdense en Woudenbergse kennis te laten maken met de Honkbalsport. De deelname dit jaar bestond uit elf teams en in totaal 60 kinderen.

Pagina's