Sport lezersnieuws

Basisschool Tennistoernooi 2019

Wanneer: woensdag 23 oktober (herfstvakantie) Voor wie: Alle basisschool kids uit gemeente Leusden Categorie: Rood, Oranje, Groen, Geel Kosten: 5,- pp Locatie: LTV Leusden / LTV Lockhorst Aanmelden: mail naar trainer@ltvleusden.nl of trainer@ltv-lockhorst.nl

OpenDag Sportstudio 11-01

Zaterdag 11-01-2020 van 12.00-16.00uur OpenDag van de Small-Group Sportstudio Cindy van Oostenbrugge aan de Hamersveldseweg 100. Wees welkom om een kijkje te nemen, informatie te vragen en om uiteraard mee te doen met de workouts! Plus de Januari Open Dag strippenkaart actie.

KerstWorkouts & Borrel Sportstudio 23-12

Maandagavond 23 december KerstWorkouts&Borrel van 18-21uur in Small-Group Sportstudio Cindy van Oostenbrugge, aan de Hamersveldseweg 100. Wees welkom om een kijkje te nemen, informatie te vragen en om uiteraard mee te doen met de workouts!

Monkey Moves: Peutergym (3 - 4 jaar)

Kinderen goed leren bewegen, daar gaan we voor bij Monkey Moves!

Monkey Moves: Dreumesgym (1,5 - 3 jaar)

Kinderen goed leren bewegen, daar gaan we voor bij Monkey Moves!

Monkey Moves: Multisport Basisschool

De perfecte start van je sportkeuze of jarenlang multisport plezier.

Monkey Moves: Kleutergym (4-6 jaar)

De perfecte start van je sportkeuze of jarenlang multisport plezier.

Fietsen van Greefhorst Kozakkenputtocht

Op 6 oktober wordt voor de 22ste maal deze MTB toertocht georganiseerd. Als enige vereniging krijgt TTL toestemming van landgoed Den Treek Henschoten. Start van 09.00 tot 10.00 uur bij FORT33 Bavoortseweg 25. Afstand 35 of 50 km met 400 hm.

Maak van uw Burendag een Jeu de Boulesdag

Maak van uw Burendag een jeu de boulesdag! Onder het motto 'Heel Leusden Boult' houdt de Jeu de Boulesclub een open dag. Kom op zaterdag 28 september met uw buren gratis boulen. Jeu de boules is geschikt voor oud en jong (vanaf 12 jaar).

Kom sporten en steun de hartstichting

Ga jij ook aan de slag met je hart?

Pagina's