Sport lezersnieuws

Zwaarbevochten punt voor Leusdense schakers.

 

Op donderdag 21 februari werd de wedstrijd Leusden 1 - Hoevelaken 1 ingehaald. De wedstrijd stond 2 weken eerder gepland, maar toen had Hoevelaken personele problemen en ging Leusden akkoord met het uitstellen van de wedstrijd.

Slipjacht op landgoed De Boom

De Jacht Vereniging Soestdijk rijdt op woensdag 27 februari voor de 5e keer een slipjacht over en bij het oostelijke gedeelte van landgoed De Boom in het gebied tussen Leusden, De Glind en Achterveld dat bekend staat als Moorst, Asschat en Snorrenhoef.

Wake Up racefiets training

Sinds enige jaren organiseert TTL met succes fietstrainingen zoals de Wake-up trainingen.

Start nieuwe cursussen bij KC Zoys

Vanaf 1 maart start KC Zoys weer met cursussen op het terrein aan de Heiligenbergerweg. U kunt bij ons terecht voor puppycursus, Basis Jonge Honden (vervolg op de puppycursus, maar ook voor bijvoorbeeld honden uit het buitenland die nog nooit cursus gehad hebben), agility en hoopers.

Zinderende wedstrijd Afas Leos Dames 1 tegen Keistad Dames 4

Dames 1 van Afas Leos kwam afgelopen vrijdagavond in actie tegen de uitploeg Keistad Dames 4.

Verlies voor Afas Leos dames 1

Vrijdagavond was Afas Leos dames 1 te gast in Bunschoten bij De Jong & Van Diemen Unicornus. In de eerste set waren de teams aan elkaar gewaagd en ging de stand gelijk op.

ChristenUnie-SGP: 'Vijf miljoen investeren in De Korf is geen gemeentetaak'

Gaat de gemeente Leusden bijna vijf miljoen euro stoppen in zalencentrum De Korf? Die vraag lijkt wethouder Kiel volmondig positief te beantwoorden, maar de Leusdense ChristenUnie-SGP heeft grote twijfels.

Postzegelen bij De Loupe in De Til

Op woensdag 37 februari organiseert de Leusdense postzegelvereniging DE LOUPE weer haar maandelijkse verenigingsavond in De Til, Hamersveldseweg 30 te 3833 GR Leusden. De aanvang is 20.00 uur. Er is een verloting, een gewone en een restantenveiling en volop gelegenheid om te postzegelen.

Te Winkel geeft dichtles op Huishoudbeurs

AMSTERDAM/LEUSDEN – Gerhard te Winkel (oud-stadsdichter van Leusden) en Liza Daen gaan de bezoekers van de Huishoudbeurs les geven in het schrijven van erotische gedichten.

Winterweer in Leusden

 

 

 

 

 

Pagina's