Lokaal lezersnieuws

Dromen begrijpen

Nare dromen, wensdromen, intrigerende dromen, … iedereen droomt, al kunnen we ons niet altijd onze dromen herinneren als we wakker worden. Maar soms is dat wel zo en blijft een specifieke droom ons bezig houden. We vragen ons af wat dit betekent, en wat we ermee aan moeten.

Bouwen in Valleipark door gemeente Leusden vrijwel onmogelijk gemaakt

Het bouwen van een woning in Valleipark wordt door gemeente Leusden vrijwel onmogelijk gemaakt. Bouwverkeer mag niet door de woonwijk van fase 1 rijden.

Discussieavond: Eigen-dom wordt eigen-slim?

Wat betekent het als we niet langer spullen bezitten, maar alleen gebruiken? En voor de manier waarop producten worden gemaakt, hoe wij bouwen, voor innovatie en voor economische groei?

Verbouwing woonzorgcentrum Nijenstede begint eind oktober

Woonzorgcentrum Nijenstede aan de Heiligenbergerweg in Amersfoort wordt verbouwd. De verbouwing is voornamelijk binnen de muren van het pand. De werkzaamheden beginnen eind oktober en zijn in 2021 afgerond. Met de verbouwing speelt Beweging 3.0 in op de veranderingen in de zorg.

Javier Guzman op 28 september in Theater De Tuin uitverkocht!

De voorstelling 'Lief en Laf 2 - Sinterklaasconference 2018' van Javier Guzman op vrijdag 28 september is geheel UITVERKOCHT!

Klassiek op zondag in Theater De Tuin: het Elisium Trio

Op zondag 30 september a.s. speelt het Elisium Trio hun voorstelling ‘Duo’s en Trio’s’ in Theater De Tuin.

Poppentheater 'Land Zonder Lied' met live muziek in Theater De Tuin

In het land zonder lied heeft koning Silenzio het zingen van liedjes verboden. Hij denkt dat als je zingt je niet meer serieus met je werk bezig kan zijn en dat is niet goed voor het land. Daarom houdt de koning van stilte.

Het dubbelleven van Gerard Alderliefste

‘Jij leidt twee levens...’ zei m’n vader ooit. ‘Maar het is wel één feest.’

DierenPark Amersfoort decor voor bioscoopfilm Superjuffie

Vanaf 10 oktober verschijnt de familiefilm Superjuffie in de bioscoop. DierenPark Amersfoort vormt het bosrijke decor van deze film, waarin de avonturen van juf Josje centraal staan.

Open avonden bij Camera Nova

Kamerkoor Camera Nova is het nieuwe seizoen gestart en op dit moment hebben we plaats voor één of twee tenoren en voor een hoge sopraan. Koorervaring is vereist.

Pagina's