Lokaal lezersnieuws

Twee otterbroertjes gearriveerd in DierenPark Amersfoort

Er zijn twee nieuwe otters aangekomen in DierenPark Amersfoort. “Otters zijn erg nieuwsgierige dieren en al snel onderzochten zij het verblijf van de ene tot aan de andere hoek.”, vertelt dierverzorger Lotte Gielen. “Met deze twee broertjes erbij hebben wij nu vijf otters in ons park wonen.”

Meer teams ingeschreven voor het Schoolvoetbaltoernooi

Meer basisschoolleerlingen hebben zich ingeschreven voor het Succes Schoolvoetbaltoernooi. Wel 62 teams, ruim 15 meer dan het afgelopen jaar. Ze trainen nu overal hard om op dinsdag 23 april 2019 te strijden voor een sportieve overwinning.

kind weer happy

Via een familieopstelling de harmonie in het kind herstellen als ouders er maar niet uit komen.

Opschoondag in Leusden: 45 volle vuilniszakken

Afgelopen zaterdag was het Landelijke Opschoondag. Uiteraard waren in Leusden ook verschillende activiteiten. Opgeruimd Leusden hield zijn 2-maandelijkse opruimochtend en in wijken gingen buren met elkaar aan de slag om hun buurt of plein schoon te maken.

Babbeltruc op verschillende adressen in het Vliet

op vrijdag 22 maart heeft een man op verschillende adressen in het Vliet zich voorgedaan als medewerker van Ziggo.

Meld- en Adviespunt Bezorgd

Maakt u zich zorgen over iemand met verward gedrag? Denk bijvoorbeeld aan iemand die ronddoolt op straat, zichzelf vervuilt of wartaal uitslaat. Dan kunt u in de gemeente Leusden natuurlijk contact opnemen met Lariks.

Valleikanaal.


En ineens is de wereld schoongespoeld en leeg gewaaid en is het blauw en windstil. Wat een verademing.
 

Mediteren gezond voor ouderen

Uit onderzoek blijkt dat mediteren veel positieve gezondheids effecten heeft. Speciaal ook voor ouderen. Zo blijkt dat het geheugen en de concentratie er door worden verbeterd. Ook verlaagt het de bloeddruk en versterkt het het immuunsysteem.

Kikkerfeest in de Bibliotheek Leusden

Het is weer de hoogste tijd voor een voorleesspektakel in de Bibliotheek Leusden. Woensdag 10 april wordt de jeugdafdeling omgetoverd tot feestterrein.  Om 15 uur gaat het beginnen.

Pagina's