Lokaal lezersnieuws

27Club In Theater De Tuin

De muzikanten die stierven op 27-jarige leeftijd inspireren nog steeds. Zo ook voor Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten. In hun programma komen de songs voorbij van Janis Joplin, Brian Jones, Kurt Cobain, Jim Morrison, Jimi Hendrix en Amy Winehouse.

Kiwanis Club Leusden zoekt Rallyrijders voor het goede doel


Maandag 22 april 2019 - 2e Paasdag - is het zover.

Ethische dilemma's in de openbare ruimte: welke grenzen hanteert de gemeente?

Onze steden en dorpen digitaliseren. Denk alleen maar aan de camera’s die overal hangen.

Bloedmaan boven Leusden

Ook boven Leusden was de bloedmaan vanochtend erg mooi te zien omdat er geen wolkje aan de hemel was. De eerst volgende (gedeeltelijke) maansverduisering is te zien op 16 juli 2019 maar voor een totale maansverduistering zoals vanochtend moeten we wachten tot 14 maart 2025.

Fotokring Flits geeft camera voor de 4e keer

De hoofdprijs bij de jaarlijkse fotowedstrijd van fotokring Flits is sinds het 18 jarig bestaan voor de 4e keer uitgereikt aan Hessel de Ruig uit Leusden.

Nieuwe mavo op Vakcollege Maarsbergen

Hoewel Vakcollege Maarsbergen een vertrouwde school in de regio is, wil de school graag blijven vernieuwen. Ook aankomend jaar biedt de vmbo-school iets unieks aan in de regio: de VAKmavo.  “We willen blijven aansluiten bij de voortdurend veranderende arbeidsmarkt en de vervolgopleidingen.

Coach4you vraagtcoaches

Coach4you vraagt  coaches voor begeleiding kinderen groep 8

Hulp nodig bij belastingaangifte?

Belastingservice voor ouderen en mensen met een laag inkomen (minima)

Rokers gezocht die willen stoppen met roken voor onderzoek van de UvA

AMSTERDAM – Onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam hebben een programma ontwikkeld om rokers te helpen om te stoppen met roken. Met deze online tool krijgen rokers advies op maat om zo hun kans op een succesvolle stoppoging te vergroten.

Volgens traditie: nieuwjaarsvegers beloond met taart!

Afgelopen week heeft Opgeruimd Leusden de 3 taarten, gebakken door Versbakkerij Leusden, uitgedeeld aan verschillende Leusdenaren voor hun bijdrage aan het Nieuwjaarsvegen. Eigen straten werden netjes schoongemaakt, schoolpleinen werden geveegd.

Pagina's