Deel je nieuws

CDA in actie tegen eenzaamheid; Lezing Minister Hugo de Jonge

Maandag 18 februari brengt minister Hugo de Jonge een bezoek aan Woudenberg.  In De Voorhof zal hij een lezing  geven over eenzaamheid. Voor het CD(J)A Woudenberg is  het bestrijden van eenzaamheid een belangrijk speerpunt.

 

Romantiek bij de vale gieren in DierenPark Amersfoort

Bij een koppel vale gieren in DierenPark Amersfoort is de nesteldrang toegeslagen. “Wij ontdekten dat zij druk in de weer zijn met het bouwen van een nest”, aldus hoofddierverzorger Willem Verdonck.

Het Leusdens Theater De Tuin 2 x volledig uitverkocht!

De "Kids Musical Tour", het initiatief van Kiwanis Club Leusden om een groep kinderen van 7 t/m 11 jaar een musical te laten opvoeren, is enorm goed aangeslagen.

Gratis workshop ‘Effectief leidinggeven'

Regelmatig organiseert Jongkind Training & Coaching gratis kennismakingsworkshops, naast trainingen, coachings en workshops. In de workshop 'Effectief leidinggeven' leert u in een ochtend het model van 'Situationeel leidinggeven' toe te passen.

Workshop Feedback geven en ontvangen

Kennismakingsworkshop (gratis) ‘Feedback geven en ontvangen’ Regelmatig organiseert Jongkind Training & Coaching kennismakingsworkshops. In de workshop 'Feedback geven en ontvangen' maakt u in een ochtend kennis met de principes en het toepassen van constructieve feedback. Programma

Bob Sloot 50 jaar!

Hiep Hiep Hoera!

Deze kleine jongen wordt zaterdag 16 februari as alweer 50 jaar! Gefeliciteerd Bob! Groeten Familie Sloot

 

Meer weten over reizen met OV-chipkaart?

OV-chipkaart aanvragen en ermee reizen.Wilt u er nu ook eens meer over weten? En in een klein groepje samen oefenen in het reizen met de OV-chipkaart?

 

Yin en Hatha Yoga: wekelijkse lessen bij Lilian Yoga

Kom je ook kennismaken met Yoga? Je kunt bij mij wekelijkse Yin en Hatha yogalessen volgen. Een proefles kost 8 euro. Ik heb nu ook een leuke actie dat je na de proefles nog een kennismakingskaart kan kopen voor 3 lessen, op te maken in 4 weken. Deze kaart kost 30 euro.

Imkersvereniging zoekt foto's en meer voor jubileumboek

De Imkersvereniging Eemkwartier werkt aan een boek over het 100-jarig bestaan van de vereniging. Het boek verschijnt in het jubileumjaar 2021.

Verlies voor Afas Leos dames 1

Vrijdagavond was Afas Leos dames 1 te gast in Bunschoten bij De Jong & Van Diemen Unicornus. In de eerste set waren de teams aan elkaar gewaagd en ging de stand gelijk op.

Pagina's