Lezersnieuws

Herfstvakantie in de Struintuin!

Lekker avontuurlijk buitenspelen! In de herfstvakantie kan dat weer in de Struintuin.

Expositie Buitenschilderweek Leusden-Woudenberg 2018

Op 20 en 21 oktober exposeren de schilders van de Buitenschilderweek Leusden - Woudenberg 2018 hun werken van dit jaar inontmoetingscentrum De Bron, Hoefijzer 18 in Leusden

Poppentheater Casseiopea met 'Irja de Piratendochter' in Theater De Tuin

Irja de piratendochter van piraat Stoppelbaard, woont samen met papegaai Rocco op een (schat)eiland. Omdat haar vader bijna altijd op zee is, moet Irja de schat bewaken. Rocco past op zijn beurt weer op Irja. Irja droomt ervan om prinses te zijn.

Frank de Kleer speelt 'Igor leest zich vrij' met aansluitend Kinder-zwerfboekenmarkt in Theater De Tuin

Igor krulsnor (Frank de Kleer) is de bekendste goochelaar van Verweggistan. Na een paar jaar toeren door Nederland gaat hij terug naar zijn vaderland. Daar, in Verweggistan, vertelt hij zijn vrienden en familie over Nederland. Zijn landgenoten begrijpen niets van zijn verhalen.

Poppentheater Casseiopea speelt 'Bennie Billenbijter'

Bennie Billenbijter gaat over een billenbijter die geen billen wil bijten. Dan doe je mensen pijn en willen ze geen  vriend met je zijn. Bennie wil graag een vriend om avonturen mee te beleven en te spelen.  

Kinderfilm Dikkertje Dap in Theater De Tuin

Hoe bouw je een gedicht van amper 200 woorden om tot een speelfilm? En niet zomaar een gedicht. Nee, dat hele bekende van Annie M.G. Schmidt. Dat versje dat generaties kunnen opzeggen wanneer je ‘Dikkertje Dap’ als voorzetje geeft. Erfgoed.

 

Blues, Bitterballen & Bloemendal met de Hi-5 Ruthm & Blues Band. Tijd voor een Leusdens feestje!

Tijd voor een echt Leusdens feestje! De theaterstoelen weg, de bierkraan open, geweldige muziek van HI-5 Rhythm & Blues Band. Kortom, hét recept voor een geweldige zondagmiddag.

Herfsvakantie in Theater De Tuin: keuze uit vier kindervoorstellingen!

KINDERFILM - ‘DIKKERTJE DAP’

Ma 22/10 | 14.30 uur | € 6,00 | AL

Onverwacht goede start Leusdense schakers.

De nieuwe competitie is van start gegaan. Niet langer als SGS competitie, maar na fusie van drie regionale bonden is het de SOS competitie geworden. Doordat de KNSB een extra landelijke klasse is gestart mogen spelers zowel landelijk als regionaal spelen.

Pagina's