Deel je nieuws

Optiek Leusden: Zonnebril op sterkte 99,-

Bij Optiek Leusden (De Biezenkamp 3B) kunt u tot en met zaterdag 13 augustus terecht voor een zonnebril op sterkte. U betaalt slechts 99,00!

Veel potentiële technici proberen vak uit op Techniek Doe Dag

Ruim 300 potentiële nieuwe technici hebben zaterdag 22 juni een bezoek gebracht aan de Techniek Doe Dag bij UW Bedrijven in Utrecht. Het was geen standaard onderwijs- en banenmarkt. Bezoekers mochten zelf de handen uit de mouwen steken.

Bijeenkomst Parkinson Café Barneveld op woensdag 10 juli 2019

Op woensdag 10 juli 2019 is de volgende bijeenkomst van Parkinson Café Barneveld voor Parkinsonpatiënten, hun familieleden en mantelzorgers. Het doel van deze cafés is elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie verstrekken. Dit gebeurt in een informele en ontspannen sfeer.

Sponsors startnummers verstrekken startnummers KidsRunLeusden

Vandaag - 24 juni 2019 - hebben alle basisschoolleerlingen - die zich vooraf hebben ingeschreven - voor de KidsRunLeusden hun eigen startnummer gekregen. Ska Kinderopvang en Verhoeve Advies B.V. sponsoren gezamenlijk de startnummers.

Stichting AED Leusden wint prijs: gratis reanimatiecursus voor 24 Leusdenaren

Stichting AED Leusden doet mee heeft onlangs twee prijzen gewonnen door mee te doen aan een wedstrijd uitgeschreven door het Rode Kruis Nederland en gesponsord door het programma Serious Request. Eén van de twee prijzen is een complete AED apparaat in een kast ter waarde van € 1.650,- .

Bulgaarse delegatie op bezoek in Achterveld

Een groep mensen die in Bulgarije betrokken zijn bij plattelandsontwikkeling en LEADER, heeft op 17 juni een bezoek gebracht aan Achterveld. De LAG-leden uit een Leader gebied bij Varna bezochten het woon, welzijn, zorg project De Oude Bieb in Achterveld.

ZPoint onderzoekt netwerkkantoor voor Leusden

Binnen Leusden wonen en werken ca. 2.000 ZP’ers. Zelfstandige professionals met een grote variëteit aan beroepen, maar ook met vele overeenkomsten, gelijksoortige vragen, behoeftes en uitdagingen als ondernemer.

Lockhorst open 50+ tennistoernooi 2019

Van maandag 1 juli t/m zaterdag 6 juli organiseert LTV Lockhorst haar jaarlijkse open 50+ dubbeltoernooi. Dit jaar spelen 119 dames en heren van 50 jaar en ouder in diverse klassen hun wedstrijden. Er wordt gespeeld in de heren, dames en gemengd dubbel.

KidsRunLeusden en Dorpsloop, ben jij erbij 26 juni?

Nog één week en dan vindt het jaarlijkse hardloopevenement in het nieuwe Hart van Leusden weer plaats. De eerste keer starten en finishen op het vernieuwde Erf, en ook weer door een deel van het Huis van Leusden hardlopen. Dit bijzondere moment vraagt om een originele medaille.

Eisen voor kwalificatie EK behaald op Luxemburg Open

Luxemburg open

Hieraan hebben deelgenomen: Jesse van Vulpen, Milan Molle, Amy Mink, Ryer van Erkelens en Britt Huber. Het laatste kwalificatie toernooi aangewezen door de TBN voor het EK in Oktober

 

Pagina's