Lezersnieuws

BBQ bij woongroep de Sfinx groot succes!

Donderdag 5 juli was het zover. De bewoners van de woongroep de Sfinx van woonzorgcentrum Nijenstede, zaten klaar voor de zo lang gewenste bbq.

De bewoners van de Sfinx hebben allen een niet aangeboren hersenletsel, veelal veroorzaakt door een hersenbloeding of herseninfarct.

Proefles YogaDance, Kundalini Yoga

Proeflessen Move to Flow

Wil je na de zomervakantie aan de slag met een nieuwe hobby, werken aan een gezonder en soepeler lijf in een fijne setting? Wees van harte welkom voor een proefles!

Noodhulp Lombok

Op 5 augustus 2018 werd het Indonesische eiland Lombok getroffen door een zware aardbeving van 6.9 op de schaal van Richter, na een week eerder ook al getroffen te zijn door een beving met een magnitude van 6.4. Vandaag werd Lombok voor de derde keer getroffen door een zware naschok.

Top-10 ranking voor triatleet Everink tijdens Ironman Maastricht

Terwijl er in Nederland een hitte golf heerste was afgelopen weekend Maastricht het decor van de Ironman. Een sportevenement waar deelnemers bijna 4 km zwemmen, 180 km fietsen en hun strijd afsluiten met 42km hardlopen.

expositie

Van 8 september tot 3 november exposeren in Galerie De Kunstberg (Cultuurhuis) in Woudenberg  de Leusdense (amateur-) kunstenaars Carel Wiggerman met schilderijen en Yvonne Majolee met beelden, onder de titel  “Vanuit het hart”

Eierdozen aktie de Bibliotheek Leusden loopt als een speer

Heel Leusden verzamelt eierdozen voor de Bibliotheek. De dozen worden op 12 september gebruikt voor een fabuleus voorleesfeestje.

Onlangs deed medewerker Talitha een oproep aan alle Leusdenaren om hun eierdozen naar de Bibliotheek te brengen. Daar wordt massaal op gereageerd.

James Bond achtige taferelen aan de Hank in Leusden Zuid.

Donderdag 2 Augustus rond half 12 werden de bewoners van de Hank overvallen door,met sirenes voerende politie- en ziekenauto's, die duidelijk op een spoedmelding afkwamen.Niet veel later arriveerde plotseling ook een traumahelikopter die op het grasveld tegenover de Hekkerdreef aan de grond gezet

Gratis proeflessen zenmeditatie bij Zen Centrum Eemland www.zeneemland.nl

Op zoek naar rust in de dagelijkse hectiek?

Aanbod regionale woningmarkt iets beter dan landelijk 

De woningmarkt in de regio Eemland ontwikkelt zich in lijn met de landelijke.

Van de gemeente Leusden moeten rolstoelers maar even aan de kant

Achter de Ruiterhorst en de Terberghorst in Leusden ligt een voetpad. Regelmatig kom je er ook een fietser tegen. Geen probleem als je goed ter been bent.

Pagina's