Lezersnieuws

Leusdense schakers kansloos

Op donderdag 6 december kwam het 2de team van Schaakgenootschap Amersfoort op bezoek in Leusden. Amersfoort op papier heel veel sterker dan Leusden en ze maakten het volledig waar. Een niet mis te verstane nederlaag van ½ - 7 ½ stond aan het eind van de avond op het wedstrijdformulier.

LHV wint zware wedstrijd van Lelystad

Deze week moesten de heren van LHV naar Lelystad voor de volgende wedstrijd. Buiten was er met een klein verschil gewonnen. Met deze kennis ging LHV op weg voor een zware wedstrijd.

Krokodillen ontmoeten elkaar voor het eerst in DierenPark Amersfoort

De twee krokodillen in DierenPark Amersfoort zijn voor het eerst samen in hun verblijf te zien. “Twee krokodillen laten kennismaken is best spannend, want het kan er gevaarlijk enthousiast aan toe gaan”, vertelt dierverzorger Thijs Zonnenberg.

Servicepunt de Bibliotheek verhuisd naar Fysiotherapiepraktijk Leusden

Woensdag 2 januari verhuist het inlever- en afhaalpunt van de Bibliotheek in Leusden Zuid naar Fysiotherapiepraktijk Leusden aan De Hank 4. Het servicepunt krijgt hierdoor ruimere openingstijden: op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

Sportdocent.nu strijdt tegen leraren tekort!

SPORTDOCENT.NU STRIJDT TEGEN HET LERARENTEKORT

 

10 weken Afslank challenge

10 weken lang samen afslanken met stok achter de deur. We zijn streng! Aankomen mag niet. Je krijgt 1 keer een waarschuwing, en anders lig je eruit. Alleen gemotiveerde mensen die elkaar willen supporten.

Cowboys in het buitengebied.

Er ligt een grote uitdaging voor ons allen om de CO2 uitstoot terug te dringen. Gemeentes hebben zich  gecommitteerd om de CO2 uitstoot binnen hun gemeente terug te dringen.

Aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld en kindermishandeling in gemeente Leusden

Dinsdag 4 december rondden professionals uit de gemeente Leusden de training Aandachtsfunctionaris Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling af. Uit handen van wethouder Patrick Kiel ontvingen ze het certificaat van de training.

Verkoop Kerstmutsen in De Biezenkamp

Proef De Biezenkamp organiseert een verkoop van KERSTMUTSEN. De opbrengst is bestemd voor Zorgboerderij Blommendal in Stoutenburg en Boerderij Groot Schutterhoef in Leusden.

De kerstmutsen zijn te koop bij Readshop, DIO Drogisterij, Eetcafé PlanB en Eten bij Dirk.

Restaurant Chardonnay nieuwe sponsor LTV Leusden

Op zaterdag 1 december zijn de handtekeningen gezet onder het sponsorcontract van Restaurant Chardonnay. Vanaf 1 januari wordt het restaurant een nieuwe sponsor van de tennisvereniging LTV Leusden.

Pagina's