Deel je nieuws

Open workshop familieopstellingen

Een familieopstelling brengt helderheid over iets wat al langere tijd op een of andere wijze niet kloppend voelt. Op dinsdagochtend 29 oktober is er voor belangstellende een open workshop in Amersfoort. Na een eenvoudige geleiden inleiding, volgen de opstellingen op een treffende wijze.

Spellenavond in de herfstvakantie

Neem je eigen favoriete spel(len) mee!

Postzegel- en Muntenbeurs in de Til

De Vereniging van Postzegelverzamelaars De Loupe te Leusden organiseert op zaterdag 14 december van 13.00 tot 16.30 uur haar maandelijkse beurs voor verzamelaars in “De Til”, Hamersveldseweg 30 te 3833 GR Leusden.

Postzegelen bij De Loupe in De Til

Op woensdag 27 november organiseert de Leusdense postzegelvereniging DE LOUPE weer haar maandelijkse verenigingsavond in De Til, Hamersveldseweg 30 te 3833 GR Leusden. De aanvang is 20.00 uur. Er is een verloting, een gewone en een restantenveiling en volop gelegenheid om te postzegelen.

Groep 8-leerlingen opgesloten in escape rooms van De Amersfoortse Berg

Leerlingen van De Amersfoortse Berg, een openbare school voor havo en vwo, zijn de competitie aangegaan om de beste escape room te bouwen. Deze werden uiteindelijk de laatste dag voor de herfstvakantie getest door zo’n 120 leerlingen uit groep 8 van de School op de Berg en De Bolster.

Gratis NOS Jeugdjournaalmasterclass in de Bibliotheek Leusden met presentator Joris Marseille tijdens lerarenstaking

Altijd al willen weten hoe het is om voor de camera van hey Jeugdjournaal te staan? Ben je benieuwd hoe het er achter de schermen van het NOS Jeugdjournaal aan toe gaat?

Heb je al plannen voor de herfstvakantie?Een knutselmiddag op woensdagmiddag op Heerlijkheid Stoutenburg vind je vast leuk!

Woensdag 23 oktober 2019 ben je van harte welkom. Dit keer kun je zelf een vogelvoerhuisje of vogelhuisje maken.

AED opgehangen bij De Til

Stichting "AED Leusden doet mee" wil in elke wijk een 24/7 bereikbaarheid realiseren. Dit betekent het plaatsen en onderhouden van nieuwe AED's op verschillende plekken in Leusden. 

Postzegel- en Muntenbeurs in de Til

De Vereniging van Postzegelverzamelaars De Loupe te Leusden organiseert op zaterdag 9 november van 13.00 tot 16.30 uur haar maandelijkse beurs voor verzamelaars in “De Til”, Hamersveldseweg 30 te 3833 GR Leusden.

Tweede lezing uit lezingenreeks Blikopeners op 31 oktober in de Bibliotheek Leusden

Blikopeners is een nieuwe reeks lezingen met een lokaal karakter in de Bibliotheek Leusden. Iedere laatste donderdag van de maand is er een editie. Meestal komt de spreker uit de regio of wordt er een lokaal thema of verhaal verteld. Op donderdag 31 oktober is de tweede editie.

Pagina's