Deel je nieuws

Kaartverkoop Lisiduna meets Rembrandt van start

Muziekvereniging Lisiduna organiseert op 15 februari 2020 ‘Lisiduna meets Rembrandt’, een project waarbij de muzikanten de link leggen tussen muziek en de werken van de grote meester. Je kunt een avond lang genieten van muziek en schilderkunst van Leusdense bodem.

a Festival of Carols

• Kamerkoor Camera Nova geeft op zaterdag 21 december een kerstconcert: “A Festival of Carols.”. • Start concert: om 16 uur en het duurt ongeveer een uur. Deur open om 15.30 uur. • Plaats: de Marcuskerk in Leusden, Asschatterweg 1.

Leusdense schakers boeken overwinning

Op donderdag 12 december kwam het 1ste team van Zwolle Zuid Schaakt! naar Leusden om daar tegen het 1ste team van Schaak vereniging Leusden aan te treden. Het werd voor Leusden tijd om een keer te winnen na een gelijkspel en een nederlaag. En dat lukte ook.

Succlean bezorgd ouderen een fijn kerstgevoel op Stadsboerderij De Vosheuvel.

Op 13 december heeft een aantal ouderen van Woonzorgcentrum Lisadunahof uit leusden en Nijestede uit Amersfoort alvast kerst gevierd op Stadsboerderij de Vosheuvel!

Groot kinderkerstfeest met theater

Op zaterdag 21 december is er een groots kinderkerstfeest in het Corderiuscollege in Amersfoort voor alle kinderen van ca. 4-12 jaar. Hoogtepunt van het kinderkerstfeest is het optreden van het kindertheater ‘Knettergek’. Ook kunnen kinderen knutselen en marshmallows roosteren bij de vuurkorf.

Groot kinderkerstfeest met theater

Van 14-16 uur in het Corderius, Ganskuijl 105, Amerfoort voor kinderen van 4-12 jaar. Met theater Knettergek en knutselen. Toegang gratis. schatzoekers@solcon.nl

Open Atelier Route Leusden WoudenbergThema 2020 "Vrijheid"

In 2020 viert Nederland dat we 75 jaar in vrijheid leven. We vieren dat we in 1945 bevrijd zijn van oorlog en onderdrukking. 

In the Woods

Voor het vierde jaar op rij tourt Neerlands Americana gezelschap Hidden Agenda Deluxe met een Americana Christmas Deluxe voorstelling langs een aantal prachtpodia in Nederland.

schildersclub tonsurtonart

Nieuw in Leusden, teken –en schildersclub Tonsurtonart.
Gratis Open Les op dinsdagmiddag 17 december, van 13.30 tot 16.00 uur. Plaats: de Til. Vooraf aanmelden, eigen materiaal menemen.

Pagina's