Zakelijk

LEUSDEN Drie bedrijven uit Leusden ontvingen dinsdagavond een FD Gazellen Award. Deze prijs van het Financieele Dagblad is er voor ondernemingen die tenminste met 20 procent in omzet groeiden over de afgelopen drie boekjaren.
LEUSDEN Volgende maand is Oud-Leusden een restaurant rijker: Restaurant Zuiver opent op vrijdag 20 december haar deuren. Het is de tweede vestiging van het Utrechtse restaurant.
Advertorial
LEUSDEN Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter Tijssen,...
LEUSDEN Het voorstel van de gemeente om De Korf de komende acht jaar niet te renoveren is bij Alessandro Sciortino verkeerd gevallen. De exploitant van de bowling- en sporthal is verbijsterd en ontstemd. ,,Ik voel mij door de wethouder in mijn hemd gezet.''
LEUSDEN Een volle agenda, werkdruk, een steeds sneller leven. Het lijkt allemaal meer toe te nemen. In veel gevallen leeft het leven ons in plaats van dat we zelf genieten van het leven. En velen zijn daardoor zichzelf niet meer. Bernadette Bosch laat mensen weer bewust worden wie ze zijn.
Advertorial
LEUSDEN Rondom de jaarwisseling was De Mof gesloten. Er werd flink verbouwd om het interieur te verfrissen en te moderniseren en tegelijkertijd de eigen...
LEUSDEN Ze twijfelt en denkt hardop. Deze bril of toch deze? Moet ze kiezen voor glimmend of mat? Maar past het montuur überhaupt wel bij haar gezicht? Moet ze niet toch voor een ander model kiezen? ,,Een bril uitzoeken, ik word er tureluurs van'', zegt ze nadat ze voor de zoveelste keer vertwijfeld in de grote spiegel heeft gekeken.
LEUSDEN Hoe heerlijk is het als er ook dingen zijn die in de loop van de tijd goedkoper worden? Dat gebeurt niet zo vaak. Boodschappen, huizen en zelfs kinderen kosten steeds meer geld.
Advertorial
LEUSDEN ,,Ons werk gaat niet over cijfers. Het draait om mensen." Gerard de Gooijer, één van de partners bij HLG accountants en adviseurs, is er duidelijk...
LEUSDEN Erwin Kooijman is verslingerd aan bamboe en verdient er zijn brood mee. Vorige week kreeg de eigenaar van Randijk Bamboe & Hoveniers de stimuleringsprijs voor ondernemend Leusden uitgereikt. Hij ziet het als een bekroning op jarenlang hard werken.
LEUSDEN De 50 -jarige Leusder Krant organiseert samen met de even oude gemeente een debatavond over de rol en de toekomst van de krant in een lokale samenleving als die van Leusden.
LEUSDEN De arbeidsmarkt in de regio Amersfoort wordt steeds krapper, meldt het UWV. De werkloosheid daalt en het aantal banen neemt toe. Waar alle kansen open liggen voor werkzoekenden, is het voor werkgevers een uitdaging om personeel te vinden.