Zakelijk

LEUSDEN Drie bedrijven uit Leusden ontvingen dinsdagavond een FD Gazellen Award. Deze prijs van het Financieele Dagblad is er voor ondernemingen die tenminste met 20 procent in omzet groeiden over de afgelopen drie boekjaren.
LEUSDEN Volgende maand is Oud-Leusden een restaurant rijker: Restaurant Zuiver opent op vrijdag 20 december haar deuren. Het is de tweede vestiging van het Utrechtse restaurant.
Advertorial
De autoverzekeringen voor jongeren worden economisch steeds minder haalbaar. In de afgelopen twee jaar is de premie voor bestuurders tot 24 jaar met maar liefst 53%...
LEUSDEN Het voorstel van de gemeente om De Korf de komende acht jaar niet te renoveren is bij Alessandro Sciortino verkeerd gevallen. De exploitant van de bowling- en sporthal is verbijsterd en ontstemd. ,,Ik voel mij door de wethouder in mijn hemd gezet.''
LEUSDEN Een volle agenda, werkdruk, een steeds sneller leven. Het lijkt allemaal meer toe te nemen. In veel gevallen leeft het leven ons in plaats van dat we zelf genieten van het leven. En velen zijn daardoor zichzelf niet meer. Bernadette Bosch laat mensen weer bewust worden wie ze zijn.
Advertorial
SOEST Het licht staat op groen voor de ontwikkeling en realisatie van het appartementengebouw op de hoek van de Noorderinslag en...
LEUSDEN Ze twijfelt en denkt hardop. Deze bril of toch deze? Moet ze kiezen voor glimmend of mat? Maar past het montuur überhaupt wel bij haar gezicht? Moet ze niet toch voor een ander model kiezen? ,,Een bril uitzoeken, ik word er tureluurs van'', zegt ze nadat ze voor de zoveelste keer vertwijfeld in de grote spiegel heeft gekeken.
LEUSDEN Hoe heerlijk is het als er ook dingen zijn die in de loop van de tijd goedkoper worden? Dat gebeurt niet zo vaak. Boodschappen, huizen en zelfs kinderen kosten steeds meer geld.
Advertorial
LEUSDEN Hart for her Leusden vierde afgelopen zaterdag haar 5-jarig bestaan. In maart 2014 opende de sportschool haar deuren op de Hamersveldseweg 58a. Het...
LEUSDEN Erwin Kooijman is verslingerd aan bamboe en verdient er zijn brood mee. Vorige week kreeg de eigenaar van Randijk Bamboe & Hoveniers de stimuleringsprijs voor ondernemend Leusden uitgereikt. Hij ziet het als een bekroning op jarenlang hard werken.
LEUSDEN De 50 -jarige Leusder Krant organiseert samen met de even oude gemeente een debatavond over de rol en de toekomst van de krant in een lokale samenleving als die van Leusden.
LEUSDEN De arbeidsmarkt in de regio Amersfoort wordt steeds krapper, meldt het UWV. De werkloosheid daalt en het aantal banen neemt toe. Waar alle kansen open liggen voor werkzoekenden, is het voor werkgevers een uitdaging om personeel te vinden.