Politiek nieuws

LEUSDEN In Raadgever komt elke week een raadslid aan het woord. Deze week Like van der Ham-van Hulten (GroenLinks-PvdA) over Vuurwerk.
LEUSDEN Burgemeester Gerolf Bouwmeester is niet te spreken over hoe Syntus het busvoer in Leusden heeft geëvalueerd. Hij vindt onder meer dat de klachten van bewoners niet of nauwelijks in de rapportage zijn vertolkt. Dit schrijft Bouwmeester – namens de gemeenteraad en het college - in een brief aan de provincie Utrecht. Bouwmeester eist een...
Advertorial
LEUSDEN Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter Tijssen,...
LEUSDEN In Raadgever komt elke week een raadslid aan het woord. Deze week Marijke van Eijden (CDA) over vuurwerk.
LEUSDEN In de rubriek Raadgever komt elke week een ander raadslid aan het woord over een zelfgekozen item. Deze week Jan Mülder (D66) over plannen.
Advertorial
LEUSDEN Rondom de jaarwisseling was De Mof gesloten. Er werd flink verbouwd om het interieur te verfrissen en te moderniseren en tegelijkertijd de eigen...
ACHTERVELD Met enkele prima toespraken werd aan de nieuwjaarsreceptie in Achterveld weer een uitstekende traditionele invulling gegeven. Na zestig jaar heeft Ons Gebouw daarin voor de dorpelingen nog steeds een mooie rol.
LEUSDEN Jeugdburgemeester Lotte van den Tweel heeft maandagavond tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Leusden afscheid genomen en haar ambtsketen overgedragen aan haar opvolgster Olivia van Ruitenbeek.
Advertorial
LEUSDEN ,,Ons werk gaat niet over cijfers. Het draait om mensen." Gerard de Gooijer, één van de partners bij HLG accountants en adviseurs, is er duidelijk...
LEUSDEN In de rubriek Raadgever komt elke week een ander raadslid aan het woord over een zelfgekozen item. Deze week Karolien Pouwels-Koopman (ChristenUnie-SGP) over Kerst.
LEUSDEN Bowling- en sporthal De Korf moet op den duur mogelijk plaatsmaken voor woningbouw. Tijdens de raadsvergadering van afgelopen donderdag stemde de gemeenteraad in met herontwikkeling van het centrumgebied, waar ook Theater De Tuin is gehuisvest.
LEUSDEN In de rubriek Raadgever komt elke week een ander raadslid aan het woord over een zelfgekozen item. Deze week Hennie Caarels (VVD) over 'lokaal beleid'.