Politiek

LEUSDEN In Raadgever komt elke week een raadslid aan het woord. Deze week Marijke van Eijden (CDA) over vuurwerk.
LEUSDEN In de rubriek Raadgever komt elke week een ander raadslid aan het woord over een zelfgekozen item. Deze week Jan Mülder (D66) over plannen.
Advertorial
LEUSDEN Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter Tijssen,...
ACHTERVELD Met enkele prima toespraken werd aan de nieuwjaarsreceptie in Achterveld weer een uitstekende traditionele invulling gegeven. Na zestig jaar heeft Ons Gebouw daarin voor de dorpelingen nog steeds een mooie rol.
LEUSDEN Jeugdburgemeester Lotte van den Tweel heeft maandagavond tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Leusden afscheid genomen en haar ambtsketen overgedragen aan haar opvolgster Olivia van Ruitenbeek.
Advertorial
LEUSDEN Rondom de jaarwisseling was De Mof gesloten. Er werd flink verbouwd om het interieur te verfrissen en te moderniseren en tegelijkertijd de eigen...
LEUSDEN In de rubriek Raadgever komt elke week een ander raadslid aan het woord over een zelfgekozen item. Deze week Karolien Pouwels-Koopman (ChristenUnie-SGP) over Kerst.
LEUSDEN Bowling- en sporthal De Korf moet op den duur mogelijk plaatsmaken voor woningbouw. Tijdens de raadsvergadering van afgelopen donderdag stemde de gemeenteraad in met herontwikkeling van het centrumgebied, waar ook Theater De Tuin is gehuisvest.
Advertorial
LEUSDEN ,,Ons werk gaat niet over cijfers. Het draait om mensen." Gerard de Gooijer, één van de partners bij HLG accountants en adviseurs, is er duidelijk...
LEUSDEN In de rubriek Raadgever komt elke week een ander raadslid aan het woord over een zelfgekozen item. Deze week Hennie Caarels (VVD) over 'lokaal beleid'.
LEUSDEN Twintig Leusdense leerlingen uit groep 7 en 8 mogen zich sinds dinsdag jeugdgemeenteraadslid voor het jaar 2020 noemen. Ook is er een nieuwe jeugdburgemeester gekozen: Olivia van Ruitenbeek. 
LEUSDEN Sport- en uitgaanscentrum De Korf krijgt een sobere en doelmatige opknapbeurt. Daarmee is de eerder beoogde grootschalige renovatie van 4,5 miljoen euro definitief van de baan. Ook gaf de raad donderdagavond groen licht voor de herontwikkeling van het gehele complex, waar ook Theater De Tuin is gehuisvest.