Overig

LEUSDEN Leusden gaat alles in het werk stellen om Fietsstad 2020 te worden. Dat stelt het ambitieuze gemeentebestuur in een persbericht. ,,Leusden is een fietsgemeente bij uitstek. Naar school of naar werk, voor een boodschap of als sport, inwoners gebruiken de fiets volop. En ook steeds meer toeristen weten onze fietspaden te vinden."
LEUSDEN De politie vraagt aandacht voor de diefstal van zes e-bikes die stonden in de buurt van winkelcentrum de Biezenkamp in Leusden. De e-bikes zijn gestolen op donderdag 15 en vrijdag 16 augustus, maar van de daders ontbreekt nog elk spoor. 
Advertorial
Als je wilt winkelen in Leusden dan zijn er genoeg winkels die jou hiervoor de gelegenheid bieden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe broek of een paar mooie schoenen,...
LEUSDEN Festival Leusden Jazz vindt dit jaar plaats van 6 tot en met 8 september. In een nieuwe opzet worden zowel buiten in Winkelcentrum de Hamershof als binnen in Theater De Tuin, De Korf en de sportzaal concerten gegeven.
ACHTERVELD Zachtjes zoemen bijen om ons heen. Rustig blijven en niet in de aanvliegroute naar de bijenkasten gaan staan. Dan ervaar je op de riante imkerij BeeLife van Quinty van Drie wat bezige bijen zijn.
Advertorial
LEUSDEN Met twee horeca zaken, Eten bij Dirk op de Biezenkamp en Eten bij Dirk-Zuid op het Maximaplein is eigenaar Dirk Vermeulen grootverbruiker van...
APELDOORN Julianatoren is te gek! Het leukste pretpark voor kinderen tot 10 jaar ligt in Apeldoorn! Kom je spelen in één van de 60 te gekke attracties? Spring op je paard en rijd als een cowboy over de Paardenbaan, ga op safari door de Safaribaan of ga naar de shows van Jul & Julia.
LEUSDEN Het gemiddelde gasverbruik per woning in de gemeente Leusden is vorig jaar gedaald. In 2018 gebruikte een huishouden 1380 kubieke meter. In 2017 lag dit op 1430 kubieke meter.
Advertorial
LEUSDEN Hart for her Leusden vierde afgelopen zaterdag haar 5-jarig bestaan. In maart 2014 opende de sportschool haar deuren op de Hamersveldseweg 58a. Het...
LEUSDEN Uit cijfers van het crowdfundingplatform voordekunst.nl blijkt dat in de eerste zes maanden van 2019 al 3.000 donaties uit de provincie Utrecht zijn gedaan voor creatieve projecten. Samen is dit goed voor bijna 200.000 euro. Het platform haalde deze week de 25ste miljoenste euro op sinds november 2010.
LEUSDEN Aan de De Roo van Alderwereltlaan in Leusden is woensdagmorgen een waterleiding gesprongen. Als gevolg van de leidingbreuk kan er sprake zijn van minder of geen waterdruk. Het is onbekend hoeveel huishoudens er getroffen zijn.