Overig

LEUSDEN Aankomend weekend, in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 maart, gaat de zomertijd in. Om 02.00 uur gaat de klok een uur vooruit. Dat betekent een uurtje minder slaap. En ook dat het vanaf zondag 's ochtends wat later licht wordt en 's avonds wat later donker.
LEUSDEN Beste lezer, we leven in vreemde tijden. Er is de afgelopen week veel gebeurd. Ook bij ons. Het lokale nieuws over het coronavirus wordt gewaardeerd. Onze bezoekcijfers van de website verdubbelden, maar helaas halveerden onze advertentie-inkomsten. Die dalende lijn zet door. Daarom richten wij ons tot jou, onze lezer, met een...
Advertorial
LEUSDEN Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter Tijssen,...
LEUSDEN Een Facebookbericht van de Leusdense huisarts David Schaap, waarin hij opgetogen meldt dat het Leusdense bedrijf CoolSafety een aanzienlijke hoeveelheid persoonlijke beschermingsmiddelen doneert, wordt in brede zin zéér gewaardeerd. 
LEUSDEN Twee Leusdenaren zijn in het Amersfoortse Meander Medisch Centrum bezweken aan de gevolgen van de besmetting met het coronavirus. Op de site van de gemeente maakte burgemeester Gerolf Bouwmeester dat vanmiddag (zaterdag 21 maart) bekend. Volgens Bouwmeester is hij gisteravond van het ‘trieste nieuws’ op de hoogte gebracht. 
Advertorial
LEUSDEN Van stilzitten wordt je huis niet warmer. Door zelf initiatief te nemen met isoleren lukt dat wel. Bij De Groene Belevenis kunnen ze je daar van...
LEUSDEN In een groot deel van Nederland is code geel van kracht wegens zware windstoten van 80 kilometer per uur. Deze kunnen in het kustgebied en het waddengebied snelheden bereiken tot ongeveer 95 kilometer per uur.
LEUSDEN Bij de Milieustraat aan de Spieghelweg is het zaterdag 28 maart compostdag. Tussen 8.00 en 15.00 uur kunnen inwoners die dag gratis compost ophalen.
Advertorial
LEUSDEN ,,Ons werk gaat niet over cijfers. Het draait om mensen." Gerard de Gooijer, één van de partners bij HLG accountants en adviseurs, is er duidelijk...
LEUSDEN Als het plan van Gyöngyvér Szabó en Mariska Baalman lukt, wordt Leusden op zaterdag 13 juni opgenomen in het Guinness Book of Records. De Leusdenaren willen de langste slang van kroonkurken maken.
LEUSDEN Gyöngyvér Szabó en Mariska Baalman van atelier 'CreaB' hebben een hekel aan de moderne wegwerpcultuur en gaan op een ludieke manier aandacht vragen voor het afvalprobleem. In de begeleidende video lichten ze vast een tipje van sluier op.
LEUSDEN (ANP) De gemeente Utrecht mag voorlopig bewoners niet verplichten een JA/JA-sticker op hun brievenbus te plakken om het plaatselijke huis-aan-huisblad te ontvangen. Volgens het gerechtshof in Arnhem is het systeem in strijd met de persvrijheid die is vastgelegd in het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.