Overig

LEUSDEN Laura van der Heijden is voor even terug in Nederland. In het ouderlijk huis te Leusden komt ze tot rust voordat de Duitse handbalcompetitie weer wordt hervat. ,,Ik moet alweer in alle vroegte weg naar Bietigheim. Ach ja, dat hoort bij het leven van een handbalprof."
LEUSDEN Op de televisie wordt darten weer goed bekeken en vrijwel iedereen verwacht dat Nederlander Michael van Gerwen het wereldkampioenschap wint. Ook bij Lets Play Darts (LPD) uit Leusden volgen de leden het toernooi op de voet. 'Darten is het beste excuus om doordeweeks een biertje te kunnen drinken'.
Advertorial
LEUSDEN Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter Tijssen,...
LEUSDEN Handbalster Laura van der Heijden is zondagmiddag wereldkampioen handbal geworden. Met de nationale ploeg van Nederland was de Leusdense in een bloedstollende finale Spanje de baas. Het werd 30-29.
LEUSDEN De Nederlandse handbalvrouwen spelen vanmiddag de WK-finale tegen Spanje. Bij handbalvereniging LHV in Leusden wordt er in de kantine gezamenlijk naar de wedstrijd gekeken. En SBS6 komt daar opnames maken voor Hart van Nederland.
Advertorial
We zien in de praktijk steeds meer mensen die zich storen aan de ouderdomsvlekken op hun huid. Vaak zijn ze blij verrast als ze horen dat de vlekken al met één a twee...
LEUSDEN (ANP) De Nederlandse handbalsters hebben voor de tweede keer de finale van het WK bereikt. De ploeg van bondscoach Emmanuel Mayonnade versloeg olympisch kampioen Rusland in de Japanse stad Kumamoto met 33-32. Laura van der Heijden uit Leusden schoot enkele seconden voor tijd de winnende treffer binnen. In de eindstrijd wacht zondag (12...
LEUSDEN De 44-jarige Carl Verheijen is in 2022 de nieuwe Chef de Mission van TeamNL tijdens de Olympische Winterspelen in Peking. De ex-topschaatser uit Leusden heeft zijn eerste bezichtiging aan China er al op zitten en er zullen er ongetwijfeld meer volgen. ,,Ik moet er simpelweg voor zorgen dat de sporters nergens omkijken naar hebben."
Advertorial
LEUSDEN ,,Ons werk gaat niet over cijfers. Het draait om mensen." Gerard de Gooijer, één van de partners bij HLG accountants en adviseurs, is er duidelijk...
'Win-win situatie voor iedereen'
LEUSDEN Oud schaatser Carl Verheijen is benoemd tot chef de mission voor de winterspelen van 2022, meldt de NOS. De Leusdenaar is in het dagelijks leven algemeen directeur van de gezondheidscentra De Nije Veste en Corlaer in Nijkerk.