Muziek

LEUSDEN De Stichting Bach Leusden presenteert aanstaande zondag (26 januari) de uitvoering van Cantate 131 van Johan Sebastiaan Bach: 'Aus der Tiefen rufe ich, Herr zu dir'. Eén van de solisten is de Leusdense bas bariton Coert van den Berg.
SOEST De Britse topcellist Robert Cohen speelt samen met de Roemeense pianiste Irina Botan op 30 januari in de sfeervolle Dorpskerk in Leusden-zuid, werken van Brahms, Bloch en Rachmaninoff. Maar kijk ook vooral naar zijn cello.
Advertorial
LEUSDEN Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter Tijssen,...
LEUSDEN Christelijk mannenkoor Laudate geeft op zaterdag 21 december een kerstconcert in de Dorpskerk aan de Arnhemseweg. Het koor staat onder leiding van Ineke Bos-Strootman en krijgt ondersteuning van trio 'Driederde'.
LEUSDEN Het Leusdens Mannenkoor brengt zaterdagavond 21 december haar traditionele kerstconcert in de Marcuskerk. Het koor neemt bezoekers die avond mee in een klankvol en afwisselend programma om met elkaar te genieten van fijne zang en muziek en met elkaar de kerstsfeer te beleven. Het koor presenteert samen met een soliste, trompettist en...
Advertorial
LEUSDEN Van stilzitten wordt je huis niet warmer. Door zelf initiatief te nemen met isoleren lukt dat wel. Bij De Groene Belevenis kunnen ze je daar van...
LEUSDEN Brand New Cadillac, misschien wel de bekendste Leusdense band, bestaat dezer dagen 30 jaar. En dat gaat gevierd worden met een speciaal optreden in Fort33 op 7 maart 2020. De kaartverkoop start deze week.
LEUSDEN Topvioliste Isabelle van Keulen komt na bijna drie jaar terug in Leusden. Zij speelt met de Servische pianist Aleksandar Madžar op 12 december in de sfeervolle Dorpskerk in Leusden-zuid, werken van Prokofiev, Mozart en Fauré.
Advertorial
LEUSDEN ,,Ons werk gaat niet over cijfers. Het draait om mensen." Gerard de Gooijer, één van de partners bij HLG accountants en adviseurs, is er duidelijk...
ACHTERVELD ABBA, de wereld vermaarde popgroep uit Zweden, is nog steeds bekend en populair. Opvallend genoeg is de muziek ook bij jongere generaties vaak nog steeds gewild. En niet alleen op bruiloften en partijen.
LEUSDEN Stichting Bach Leusden organiseert een concert met Cantate 106 'Gottes Zeit ist die allerbeste Zeit' van Johann Sebastian Bach en Telemanns 'Du aber, Daniel'. Het concert vindt plaats op zondag 17 november om 16.00 uur in de St. Jozefkerk aan de Hamersveldseweg 51.
AMERSFOORT De theaterzaal van cultureel centrum De Flint in Amersfoort is zondag 8 december het decor voor een feestelijk ‘Back to the Sixties’-benefietconcert. De opbrengst gaat naar de stichting 'Vrienden van Meander'. Het evenement begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur.