Mensen

LEUSDEN Rob van Beek start zondag 1 december als interim-bestuurder van Woningstichting Leusden. Hij volgt tijdelijk Monique Brewster op, die na ruim zes jaar Leusden verlaat voor Woonforte in Alphen a/d Rijn.
LEUSDEN Burgemeester Gerolf Bouwmeester bezocht dinsdag 29 oktober de heer en mevrouw Herder-Tolboom. Zij waren op zondag 27 oktober 60 jaar getrouwd.
Advertorial
LEUSDEN Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter Tijssen,...
LEUSDEN Het echtpaar Boot-Oudshoorn was maandag 14 oktober 60 jaar getrouwd. Ook burgemeester Gerolf Bouwmeester kwam langs om het echtpaar te feliciteren.
LEUSDEN Burgemeester Gerolf Bouwmeester reikte zaterdag 5 oktober een koninklijke onderscheiding uit aan Willem van Kempen, luitenant-kolonel der Cavalerie buiten dienst. De heer Van Kempen wordt benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats in de Bernhardkazerne, aan de Barchman Wuytierslaan in Amersfoort.
Advertorial
LEUSDEN Van stilzitten wordt je huis niet warmer. Door zelf initiatief te nemen met isoleren lukt dat wel. Bij De Groene Belevenis kunnen ze je daar van...
LEUSDEN Het echtpaar Ter Haar-van Drie vierde woensdag 2 oktober zijn diamanten huwelijksjubileum. Burgemeester Gerolf Bouwmeester bracht hen daarom een felicitatiebezoek.
LEUSDEN (ANP) Porsche-importeur Pon in Leusden brengt een speciale sportauto uit ter ere van Ben Pon junior, die maandag op 82-jarige leeftijd overleed. Het gaat om de zogeheten 911 Carrera 4S 'Ben Pon jr.', waarvan er maar twintig worden gebouwd. Pon, de zoon van de oprichter van familiebedrijf Pon Holdings, stond bekend als 'Mr Porsche'.
Advertorial
LEUSDEN Het sportcircuit van hart for her is geschikt voor iedereen. ,,Ons jongste lid is nog geen twintig, ons oudste lid tachtig plus, we zijn er voor...
LEUSDEN Frits van Breda ontving donderdagavond de Penning van Verdienste uit handen van burgemeester Gerolf Bouwmeester. Onlangs nam hij afscheid als verslaggever bij de Leusder Krant. ,,De raad en het college van Leusden wilden hem op deze manier danken voor zijn lange staat van dienst als politiek verslaggever van Leusden en zijn bijdrage...
LEUSDEN Mevrouw Wierda-van Keulen mocht zondag 22 september 100 kaarsjes uitblazen van haar verjaardagstaart. Burgemeester Gerolf Bouwmeester kwam namens het gemeentebestuur langs om zijn felicitaties over te brengen.
LEUSDEN Het echtpaar Kuppens-Van der Meer was donderdag 12 september precies 60 jaar getrouwd. Burgemeester Gerolf Bouwmeester bracht hen daarom een felicitatiebezoek.