Mensen

LEUSDEN Willem Eelman voelt zich thuis in Leusden. Hij wordt blij van het dorpse gevoel en je kunt hem beslist wakker maken voor een goed glas wijn.
LEUSDEN Dick van Norren is voorzitter van het Zincafé en windt zich op over Nederlanders die vinden dat Nederland alles is. Hij is 77 jaar, gehuwd en nog zeer actief in de samenleving. Hij doet onder meer vrijwilligerswerk.
Advertorial
LEUSDEN Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter Tijssen,...
LEUSDEN Zondag 1 december staan er twee Leusdenaren aan de start van de marathon van Valencia. René Otter en Dennis van Velzen lopen daar de 42.195 meter om geld op te halen voor de stichting Evi van Vugt.
LEUSDEN Rob van Beek start zondag 1 december als interim-bestuurder van Woningstichting Leusden. Hij volgt tijdelijk Monique Brewster op, die na ruim zes jaar Leusden verlaat voor Woonforte in Alphen a/d Rijn.
Advertorial
LEUSDEN Rondom de jaarwisseling was De Mof gesloten. Er werd flink verbouwd om het interieur te verfrissen en te moderniseren en tegelijkertijd de eigen...
LEUSDEN Burgemeester Gerolf Bouwmeester bezocht dinsdag 29 oktober de heer en mevrouw Herder-Tolboom. Zij waren op zondag 27 oktober 60 jaar getrouwd.
LEUSDEN Het echtpaar Boot-Oudshoorn was maandag 14 oktober 60 jaar getrouwd. Ook burgemeester Gerolf Bouwmeester kwam langs om het echtpaar te feliciteren.
Advertorial
LEUSDEN ,,Ons werk gaat niet over cijfers. Het draait om mensen." Gerard de Gooijer, één van de partners bij HLG accountants en adviseurs, is er duidelijk...
LEUSDEN Burgemeester Gerolf Bouwmeester reikte zaterdag 5 oktober een koninklijke onderscheiding uit aan Willem van Kempen, luitenant-kolonel der Cavalerie buiten dienst. De heer Van Kempen wordt benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats in de Bernhardkazerne, aan de Barchman Wuytierslaan in Amersfoort.
LEUSDEN Het echtpaar Ter Haar-van Drie vierde woensdag 2 oktober zijn diamanten huwelijksjubileum. Burgemeester Gerolf Bouwmeester bracht hen daarom een felicitatiebezoek.
LEUSDEN (ANP) Porsche-importeur Pon in Leusden brengt een speciale sportauto uit ter ere van Ben Pon junior, die maandag op 82-jarige leeftijd overleed. Het gaat om de zogeheten 911 Carrera 4S 'Ben Pon jr.', waarvan er maar twintig worden gebouwd. Pon, de zoon van de oprichter van familiebedrijf Pon Holdings, stond bekend als 'Mr Porsche'.