Mensen

ACHTERVELD Vrijwilligersprijs De Krentenpuup is toegekend aan Jaap Schouten. De Achtervelder ontving de erkenning vrijdagavond uit handen van de winnaar uit 2019 Gerard van Dijk in het bijzijn van Prins HobbyKokkie met zijn gevolg en een kleine duizend feestvierde Achtervelders.
LEUSDEN Pauline van den Brink is een doener, een bruistablet en bestuurslid van DownTownLeusden. Ze legt het allemaal uit in een nieuwe 'Op de man/vrouw af'.
Advertorial
LEUSDEN Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter Tijssen,...
STOUTENBURG Vanuit de woonkeuken kijken ze uit op wat voor hen het mooiste plekje van de wereld moet zijn: het bos aan de overkant van de laan in Stouten-burg-Noord. ,,Al 65 jaar is daar nooit iemand geweest. En het wordt alsmaar mooier”, zegt Riek. Haar man Henk knikt bevestigend.
LEUSDEN Willem Eelman voelt zich thuis in Leusden. Hij wordt blij van het dorpse gevoel en je kunt hem beslist wakker maken voor een goed glas wijn.
Advertorial
LEUSDEN Van stilzitten wordt je huis niet warmer. Door zelf initiatief te nemen met isoleren lukt dat wel. Bij De Groene Belevenis kunnen ze je daar van...
LEUSDEN Dick van Norren is voorzitter van het Zincafé en windt zich op over Nederlanders die vinden dat Nederland alles is. Hij is 77 jaar, gehuwd en nog zeer actief in de samenleving. Hij doet onder meer vrijwilligerswerk.
LEUSDEN Zondag 1 december staan er twee Leusdenaren aan de start van de marathon van Valencia. René Otter en Dennis van Velzen lopen daar de 42.195 meter om geld op te halen voor de stichting Evi van Vugt.
Advertorial
LEUSDEN ,,Ons werk gaat niet over cijfers. Het draait om mensen." Gerard de Gooijer, één van de partners bij HLG accountants en adviseurs, is er duidelijk...
LEUSDEN Rob van Beek start zondag 1 december als interim-bestuurder van Woningstichting Leusden. Hij volgt tijdelijk Monique Brewster op, die na ruim zes jaar Leusden verlaat voor Woonforte in Alphen a/d Rijn.
LEUSDEN Burgemeester Gerolf Bouwmeester bezocht dinsdag 29 oktober de heer en mevrouw Herder-Tolboom. Zij waren op zondag 27 oktober 60 jaar getrouwd.
LEUSDEN Het echtpaar Boot-Oudshoorn was maandag 14 oktober 60 jaar getrouwd. Ook burgemeester Gerolf Bouwmeester kwam langs om het echtpaar te feliciteren.