Evenementen

LEUSDEN Sinterklaas was maandag 25 november ook weer op bezoek bij Fort33 voor mensen met een beperking. Sinterklaas had dit jaar maar liefst 21 pieten bij zich en kwam onder begeleiding van de Amerblaozers naar binnen waar ruim 140 mensen razend enthousiast en een tikkeltje nerveus op hem zaten te wachten.
ACHTERVELD Wat heel veel automobilisten niet lukte was voor Sinterklaas geen probleem. Afgelopen zaterdag kwam de goedheiligman over de Hessenweg het dorp binnenrijden. Maar hij had er wel een bijzonder voertuig voor nodig.
Advertorial
LEUSDEN Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter Tijssen,...
LEUSDEN Sinterklaas vond het prachtig. Het vernieuwde Erf, het Huis van Leusden en de duizenden kinderen die stonden te wachten toen de Sint met zijn tientallen pieten arriveerde in Leusden.
LEUSDEN Kringloopcentrum Leusden opent zondag 24 november haar deuren voor de vierde editie van het jaarlijks succesvolle Kerstspektakel. Wat begon als bescheiden kerstmarkt is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waarvoor de hele winkel in kerstsfeer wordt gebracht. Voor wie op zoek is naar iets bijzonders is er de ballenboetiek, met...
Advertorial
LEUSDEN Rondom de jaarwisseling was De Mof gesloten. Er werd flink verbouwd om het interieur te verfrissen en te moderniseren en tegelijkertijd de eigen...
ACHTERVELD Sinterklaas wordt in Achterveld met een uitgebreid Sinterklaasfeest ontvangen. Het welkomstcomité is vernieuwd en heeft meer samenwerking met Sint en zijn pieten tijdens maar ook voor- en na de intocht.
Arnoud J Spaaij
Advertorial
LEUSDEN ,,Ons werk gaat niet over cijfers. Het draait om mensen." Gerard de Gooijer, één van de partners bij HLG accountants en adviseurs, is er duidelijk...
LEUSDEN De intocht van Sinterklaas verloopt zaterdag waterkoud. De middagtemperatuur is slechts 6 graden. Door een matige zuidwestenwind ligt de temperatuur voor het gevoel rond het vriespunt.
LEUSDEN Op vrijdag 15 november staat de Matchbeurs gepland in het Huis van Leusden. Het is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij maatschappelijke organisaties, verenigingen, bedrijven en ondernemers uit Leusden zaken doen met gesloten beurzen.
LEUSDEN De deuren van de Marcuskerk staan op donderdag 14 november wijd open voor een ongebruikelijke avond. De kerk wordt omgetoverd tot een Oost-Europees dorpsplein, een vrolijk terras om elkaar te ontmoeten en wijn te proeven. Veelbelovende wijn uit een - voor velen - onbekend wijnland: Moldavië.