Evenementen

ACHTERVELD Wat heel veel automobilisten niet lukte was voor Sinterklaas geen probleem. Afgelopen zaterdag kwam de goedheiligman over de Hessenweg het dorp binnenrijden. Maar hij had er wel een bijzonder voertuig voor nodig.
LEUSDEN Sinterklaas vond het prachtig. Het vernieuwde Erf, het Huis van Leusden en de duizenden kinderen die stonden te wachten toen de Sint met zijn tientallen pieten arriveerde in Leusden.
Advertorial
LEUSDEN Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter Tijssen,...
LEUSDEN Kringloopcentrum Leusden opent zondag 24 november haar deuren voor de vierde editie van het jaarlijks succesvolle Kerstspektakel. Wat begon als bescheiden kerstmarkt is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waarvoor de hele winkel in kerstsfeer wordt gebracht. Voor wie op zoek is naar iets bijzonders is er de ballenboetiek, met...
ACHTERVELD Sinterklaas wordt in Achterveld met een uitgebreid Sinterklaasfeest ontvangen. Het welkomstcomité is vernieuwd en heeft meer samenwerking met Sint en zijn pieten tijdens maar ook voor- en na de intocht.
Advertorial
LEUSDEN Van stilzitten wordt je huis niet warmer. Door zelf initiatief te nemen met isoleren lukt dat wel. Bij De Groene Belevenis kunnen ze je daar van...
Arnoud J Spaaij
LEUSDEN De intocht van Sinterklaas verloopt zaterdag waterkoud. De middagtemperatuur is slechts 6 graden. Door een matige zuidwestenwind ligt de temperatuur voor het gevoel rond het vriespunt.
Advertorial
LEUSDEN Het sportcircuit van hart for her is geschikt voor iedereen. ,,Ons jongste lid is nog geen twintig, ons oudste lid tachtig plus, we zijn er voor...
LEUSDEN Op vrijdag 15 november staat de Matchbeurs gepland in het Huis van Leusden. Het is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij maatschappelijke organisaties, verenigingen, bedrijven en ondernemers uit Leusden zaken doen met gesloten beurzen.
LEUSDEN De deuren van de Marcuskerk staan op donderdag 14 november wijd open voor een ongebruikelijke avond. De kerk wordt omgetoverd tot een Oost-Europees dorpsplein, een vrolijk terras om elkaar te ontmoeten en wijn te proeven. Veelbelovende wijn uit een - voor velen - onbekend wijnland: Moldavië.
LEUSDEN De redactie van de Leusder Krant organiseert samen met de gemeente Leusden een Mediadebat, dat maandag 18 november wordt gehouden. Plaats van handeling is het 'Huis van Leusden' aan 't Erf in winkelcentrum De Hamershof.