112 nieuws

LEUSDEN Of het nou gaat om een tweedehands tweewieler of een spiksplinternieuwe elektrische fiets: het is vervelend als die gestolen wordt. In augustus en ook het afgelopen weekend zag de politie in Leusden een opvallende stijging als het gaat om diefstal van elektrische fietsen. De e-bikes zijn geliefd, bij de gebruiker én ook bij criminelen.
LEUSDEN Een vrouw is zondagmiddag bezweken aan de verwondingen die ze die dag 's ochtend had opgelopen bij een verkeersongeval op de Randweg in Leusden. Dat meldt de politie via twitter.
Advertorial
De autoverzekeringen voor jongeren worden economisch steeds minder haalbaar. In de afgelopen twee jaar is de premie voor bestuurders tot 24 jaar met maar liefst 53%...
LEUSDEN Bij een auto in Leusden is donderdagmiddag een autoruit vernield. Dat gebeurde tussen 16.15 en 17.15 uur toen het voertuig stond geparkeerd aan de Croessrak.
LEUSDEN Omdat het natuurbrandgevaar is afgenomen naar normaal, is het stookverbod in Leusden ingetrokken. Wel geldt nog altijd dat voorzichtigheid met vuur in de natuur geboden is, meldt de gemeente.
Advertorial
LEUSDEN Met twee winkels in De Hamershof heeft Panterhuis de helft van haar vestigingen in Leusden. Toch ligt het grootste deel van de 85-jarige...
LEUSDEN Bij de Jumbo aan de Biezenkamp in Leusden heeft een verdachte zaterdagavond een agent verwondt. Het is nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is. De verdachte verzette zich hevig tijdens een arrestatie. 
LEUSDEN In winkelcentrum De Hamershof aan de Brouwerij in Leusden is vrijdagavond de Turkse supermarkt Aslan ontruimd. Kort daarvoor startte de brandweer een onderzoek na een vermoedelijke lekkage in een koelunit.  
Advertorial
LEUSDEN De doelen en idealen staan nog altijd fier overeind. Met veertig jaar viert de Wereldwinkel Leusden een mooi jubileum. Daarmee heeft de winkel een...
LEUSDEN Bij kampeerboerderij YMCA Leusden zijn donderdagmiddag ruim dertig kinderen bevangen door de hitte. De hulpdiensten rukten hiervoor massaal uit en in totaal werden 36 personen overgebracht naar het UMC in Utrecht. 
LEUSDEN Bij kampeerboerderij YMCA aan de Paradijsweg in Leusden zijn donderdagmiddag ruim dertig kinderen bevangen door de hitte. In totaal werden 36 personen overgebracht naar het UMC Utrecht.  
LEUSDEN De brandweer van Leusden werd vrijdagavond opgeroepen om naar de Valleilaan te komen. Een jongen zag daar meerdere jongeren het bos ingaan om een vuurtje te stoken, waarop hij de brandweer belde. Bij aankomst van de brandweerlieden bleek het vuur al zo goed als uitgemaakt. De brandweer deed nog wel een kleine controle bij het vuur,...