112

LEUSDEN Omdat het natuurbrandgevaar is afgenomen naar normaal, is het stookverbod in Leusden ingetrokken. Wel geldt nog altijd dat voorzichtigheid met vuur in de natuur geboden is, meldt de gemeente.
LEUSDEN Bij de Jumbo aan de Biezenkamp in Leusden heeft een verdachte zaterdagavond een agent verwondt. Het is nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is. De verdachte verzette zich hevig tijdens een arrestatie. 
Advertorial
Als je wilt winkelen in Leusden dan zijn er genoeg winkels die jou hiervoor de gelegenheid bieden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe broek of een paar mooie schoenen,...
LEUSDEN In winkelcentrum De Hamershof aan de Brouwerij in Leusden is vrijdagavond de Turkse supermarkt Aslan ontruimd. Kort daarvoor startte de brandweer een onderzoek na een vermoedelijke lekkage in een koelunit.  
LEUSDEN Bij kampeerboerderij YMCA Leusden zijn donderdagmiddag ruim dertig kinderen bevangen door de hitte. De hulpdiensten rukten hiervoor massaal uit en in totaal werden 36 personen overgebracht naar het UMC in Utrecht. 
Advertorial
LEUSDEN Met twee horeca zaken, Eten bij Dirk op de Biezenkamp en Eten bij Dirk-Zuid op het Maximaplein is eigenaar Dirk Vermeulen grootverbruiker van...
LEUSDEN Bij kampeerboerderij YMCA aan de Paradijsweg in Leusden zijn donderdagmiddag ruim dertig kinderen bevangen door de hitte. In totaal werden 36 personen overgebracht naar het UMC Utrecht.  
LEUSDEN De brandweer van Leusden werd vrijdagavond opgeroepen om naar de Valleilaan te komen. Een jongen zag daar meerdere jongeren het bos ingaan om een vuurtje te stoken, waarop hij de brandweer belde. Bij aankomst van de brandweerlieden bleek het vuur al zo goed als uitgemaakt. De brandweer deed nog wel een kleine controle bij het vuur,...
Advertorial
LEUSDEN Hart for her Leusden vierde afgelopen zaterdag haar 5-jarig bestaan. In maart 2014 opende de sportschool haar deuren op de Hamersveldseweg 58a. Het...
LEUSDEN/SOEST De politie heeft dinsdagochtend een bestuurster aangehouden, die eerder diezelfde ochtend betrokken was bij een ernstige aanrijding op de Wiardi Beckmanstraat in Soest. Ze was doorgereden, maar werd enkele honderden meters verderop, op de Beukenlaan, aangetroffen met haar beschadigde auto.