112

LEUSDEN De politie Leusden en Woudenberg organiseert op dinsdag 8 oktober tussen 17.00 uur en 24.00 uur voor de tweede keer Rent a Cop. Geïnteresseerden kunnen agenten Thom en Jorn laten weten waarvoor zij hen nodig hebben. 
LEUSDEN Een 32-jarige man uit Woudenberg die in februari van dit jaar zijn ex-partner van haar vrijheid heeft beroofd, is veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf, waarvan 8 maanden voorwaardelijk. De man dwong de vrouw op een begraafplaats in Leusden mee te lopen en heeft haar anderhalf uur gegijzeld.
Advertorial
De autoverzekeringen voor jongeren worden economisch steeds minder haalbaar. In de afgelopen twee jaar is de premie voor bestuurders tot 24 jaar met maar liefst 53%...
LEUSDEN In de gemeenten Harderwijk en Putten vonden vanaf begin augustus opvallend veel diefstallen plaats van dure, nagenoeg nieuwe, elektrische fietsen. Bij onderzoek bleek volgens de politie dat soortgelijk diefstallen ook plaatsvonden in Barneveld, Nijkerk, Amersfoort en Leusden. Bij de diefstallen werd verschillende keren dezelfde auto...
LEUSDEN Of het nou gaat om een tweedehands tweewieler of een spiksplinternieuwe elektrische fiets: het is vervelend als die gestolen wordt. In augustus en ook het afgelopen weekend zag de politie in Leusden een opvallende stijging als het gaat om diefstal van elektrische fietsen. De e-bikes zijn geliefd, bij de gebruiker én ook bij criminelen.
Advertorial
De Korf heeft een ingrijpende make-over ondergaan. Het centrum in het hart van Leusden heeft zijn bowlingfaciliteiten volledig vernieuwd en daar verrassende spelelementen...
LEUSDEN Een vrouw is zondagmiddag bezweken aan de verwondingen die ze die dag 's ochtend had opgelopen bij een verkeersongeval op de Randweg in Leusden. Dat meldt de politie via twitter.
LEUSDEN Bij een auto in Leusden is donderdagmiddag een autoruit vernield. Dat gebeurde tussen 16.15 en 17.15 uur toen het voertuig stond geparkeerd aan de Croessrak.
Advertorial
LEUSDEN Hart for her Leusden vierde afgelopen zaterdag haar 5-jarig bestaan. In maart 2014 opende de sportschool haar deuren op de Hamersveldseweg 58a. Het...
LEUSDEN Omdat het natuurbrandgevaar is afgenomen naar normaal, is het stookverbod in Leusden ingetrokken. Wel geldt nog altijd dat voorzichtigheid met vuur in de natuur geboden is, meldt de gemeente.
LEUSDEN Bij de Jumbo aan de Biezenkamp in Leusden heeft een verdachte zaterdagavond een agent verwondt. Het is nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is. De verdachte verzette zich hevig tijdens een arrestatie. 
LEUSDEN In winkelcentrum De Hamershof aan de Brouwerij in Leusden is vrijdagavond de Turkse supermarkt Aslan ontruimd. Kort daarvoor startte de brandweer een onderzoek na een vermoedelijke lekkage in een koelunit.