Telefonische bereikbaarheid Lariks gewijzigd

03-11-2019, 13:53 | Lezersnieuws | Lariks

Per 1 november is Lariks welzijn en zorg elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 12.30 uur via het vertrouwde nummer: 033 303 44 44. 

Naast telefonisch contact, zijn inwoners elke werkdag tussen 9.00 en 12.30 uur welkom tijdens de inloop bij Lariks in Huis van Leusden. In Achterveld is er op maandag, woensdag en vrijdag tussen 8.30 – 12.30 uur een inloop. Voor ouders van basisschoolleerlingen zijn er op alle basisscholen in Leusden en Achterveld inloopmomenten (kijk op www.sociaalplein-leusden.nl) of vraag er op school naar.

Online biedt Lariks informatie en advies via www.sociaalplein-leusden.nl. Inwoners vinden hier onder andere informatie over vervoer, huishouden, opvoeden, dementie, eenzaamheid, mantelzorg en ontmoetingsplekken. Ook kan er online aangemeld worden voor activiteiten, trainingen, bijeenkomsten en kunnen er aanvraagformulieren voor financiële regelingen en tegemoetkomingen worden ingevuld. Binnenkort kunnen inwoners ook via een online intakeformulier hun vraag of zorg eenvoudig delen met Lariks.