• Assertiviteitstraining voor volwassenen

    Lariks

Acht bijeenkomsten voor iedereen die zich sterker wil voelen

04-10-2019, 16:14 | Lezersnieuws | Lariks

Je bent altijd aardig voor iedereen. Je kunt goed luisteren, vindt het fijn om anderen te helpen. Tegelijkertijd vind je het vaak lastig om nee te zeggen. Misschien omdat je verlegen bent of omdat je je ongemakkelijk voelt in een groep. Weet dat je niet de enige bent die soms of vaker onzeker is. Het goede nieuws is dat je kunt leren op een andere manier met je onzekerheden om te gaan. In de Assertiviteitstraining (AT) voor volwassenen reiken we je hiervoor allerlei manieren en tips aan. 

Trainer is Else Meeuwsen. Else werkt als consulent bij Lariks. Ze geeft individuele begeleiding aan inwoners en verzorgt diverse trainingen aan groepen mensen. Deelnemers over Else: “Ze luistert echt, voelt feilloos aan waar je gevoelig voor bent en weet een veilige sfeer te creëren in de groep waardoor iedereen zichzelf kan en durft te zijn”. “Else en de groep hebben mij echt geholpen. Het sollicitatiegesprek waar ik zo tegenop zag, viel reuze mee dankzij de oefeningen en tips van Else.”

Trainingsdata: 28 oktober t/m 16 december op maandag. Kosten €40,-. Aanmelden via www.sociaalplein-leusden.nl of bel Lariks via: 033 303 44 44.