• Zorgboerderij Blommendal met Arie Afval

    Appel en Eelman

Een Opgeruimde Opsteker voor Zorgboerderij Blommendal

28-11-2019, 16:04 | Lezersnieuws | Appel

Elke week 3x een rondje
Op Zorgboerderij Blommendal van Kees en Bea Blom zijn elke week diverse mensen actief met het lopen van een Opruimrondje. Naast de overige werkzaamheden zoals het verzorgen van alle dieren en het onderhouden van de verblijven, maken de mensen graag tijd vrij voor het opruimen van zwerfafval in de buurt. De zorgboerderij is gelegen in Stoutenburg, dus een blokkie omlopen, is ook echt wel een serieuze wandeling. Het opruimrondje gaat de ene dag richting Achterveld, een andere dag richting De Biezenkamp in Leusden, heel wat meters worden er gemaakt.

Zorgboerderij Blommendal is blij dat ze met het opruimen van het zwerfafval een steentje kan bijdragen aan een schoon Leusden. Opgeruimd Leusden geeft ze voor hun inzet de Opgeruimde Opsteker! Niemand minder dan Arie Afval overhandigde afgelopen woensdag de waardering van Opgeruimd Leusden inclusief een heerlijk slagroomtaart!

Wie verdient ook een Opgeruimde Opsteker?
Ken je iemand bij jou in de omgeving die ook de Opgeruimde Opsteker verdient, mail het naar communicatie@opgeruimdleusden.nl

Opgeruimd Leusden zet graag mensen in het zonnetje!