• Vlnr anneke van dijck, Theo Meijer, Hidde van dijck

    Theo meijer sport

Theo Meijer shirtsponsor voor Hike for Health

19-01-2020, 21:50 | Lezersnieuws | Anneke

Op 10 maart gaan Anneke en Hidde van Dijck (moeder en zoon) uit Leusden meedoen met de Hike for Health in Nepal. Met een Hike van 50 km door de Himalaya willen zij €6000,- sponsorgeld ophalen voor het goede doel Simavi. Het geld gaat rechtstreeks naar een project van Simavi waarmee de gezondheidszorg voor (aanstaande) moeders en hun pasgeboren kinderen sterk verbeterd wordt. Reis en verblijf in Nepal wordt natuurlijk door Anneke en Hidde zelf betaald. 
Om het sponsorgeld bij elkaar te krijgen zijn Anneke en Hidde op zoek naar (shirt-)sponsors. Theo Meijer Sport uit Leusden is de eerste die hierop enthousiast gereageerd heeft. Op de foto het bewijs; het logo van Theo Meijer Sport staat op het Hike for Health shirt! Ook is te zien dat er ruimte is voor meer, dus organisaties uit Leusden..!!
Naast het zoeken van sponsors organiseren Anneke en Hidde ook verschillende activiteiten om het geld bij elkaar te krijgen. Zo is er as vrijdag (24 januari) een pubquiz in Máxima's (Leusden zuid) en op 16 februari een echte kunstveiling in de bibliotheek. Alle acties zijn te volgen op Facebook @hiddeenannekevoorsimavi .  
Wil je Anneke en Hidde steunen, ga dan naar https://kominactie.simavi.nl/acties/433