• ZP netwerkkantoor

    ZPoint Leusden

ZPoint onderzoekt netwerkkantoor voor Leusden

20-06-2019, 15:37 | Lezersnieuws | Appel

Binnen Leusden wonen en werken ca. 2.000 ZP’ers. Zelfstandige professionals met een grote variëteit aan beroepen, maar ook met vele overeenkomsten, gelijksoortige vragen, behoeftes en uitdagingen als ondernemer. ZPoint Leusden is een vereniging voor zelfstandige professionals in Leusden en is een platform om te sparren met collega ondernemers, te netwerken en samen te werken in projecten en opdrachten.

ZPoint onderzoekt momenteel de mogelijkheid om binnen Leusden een locatie te creëren waar ZP’ers samen kunnen werken, elkaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren. Kortom, waar ZP’ers elkaar kunnen versterken.

Hiervoor wil ZPoint eerst de behoefte en belangstelling onder Leusdense ZP’ers scherp krijgen. Daarom de vraag om mee te doen aan deze peiling voor een broedplaats/werkplek/versterkplek voor zelfstandige professionals. In deze kleine enquête worden er 7 stellingen weergegeven. Vink s.v.p. bij elke stelling 1 of meer vakjes aan. Het invullen kost slechts 5 minuten en de input is van grote waarde.

Ga voor het invullen van de enquête naar: www.zpointleusden.nl (enquête broedplaats)