• Drone Cafe

    Tessie Hartjes

ZPoint Leusden nodigt alle Leusdense Zelfstandige Professionals uit!

31-10-2017, 22:00 | Lezersnieuws | Ellen Warnar

ZPoint is in november jarig; en wie jarig is trakteert! Alle leden van ZPoint, en ook andere zelfstandige professionals werkzaam en/of woonachtig in Leusden zijn van harte welkom bij de speciale inspiratiesessie over innovatie en ondernemerschap. Samen met partner Rabobank Amersfoort Eemland nodigen wij u van harte uit om 16 november aanwezig te zijn.

Gastspreker van de avond is Tessie Hartjes. Tessie is student aan de TU te Eindhoven en co-founder van het project Blue Jay een Drone Café in Eindhoven dat wereldwijd de aandacht trekt. Tessie noemt zich een mensgerichte generalist die vindt dat technologie de wereld beter moet maken. Technologie is het probleem niet, het gaat om het "Ja Maar" denken te doorbreken en het door een doe-cultuur het innovatieproces te versnellen. Ze geeft voorbeelden van hoe emerging technologies mensen in het dagelijks leven kunnen gaan ondersteunen en faciliteren.

Ook gaat ze in op de 21st century skills die nodig zijn om succesvol te innoveren. Haar ervaringen en lessen uit haar projecten deelt zij graag met ons. Welke kansen liggen er voor ons als ZP'er?

Programma

19.30 uur: Ontvangst

20.00 uur: Opening door Nils Zelle, voorzitter ZPoint Leusden en Christiaan Meerveld, accountmanager MKB Rabobank

20.15 uur: Gastspreker Tessie Hartjes, technologie gebruiken voor mensen

21.15 uur: Napraten onder het genot van een hapje en een drankje

Voor informatie of aanmelden: www.zpointleusden.nl