• Wordt jij DWS kraamhulp?

Wordt kraamhulp bij DWS Rommelmarkt

14-08-2015, 16:01 | Lezersnieuws | Jeroen Hoefkens

Muziekvereniging DWS is creatief, er is iets nieuws bedacht. De vereniging wil in de toekomst graag voor het dorp behouden blijven, om bij de sinterklaasintocht, carnavalsoptocht of klompen 4-daagse de muzikale omlijsting te verzorgen. Om dat te kunnen doen is er goed opgeleid muzikaal talent nodig. En daar kan iedereen die maar wil nu heel gemakkelijk bij helpen!

29 augustus organiseert DWS de jaarlijkse rommelmarkt in en om De Moespot in Achterveld. Op vele kraampjes worden vanaf 9.30 uur mooie spullen verkocht. En in die kramen, daar zit dit jaar de verrassing!

Voor € 15,- kan jij DWS kraamhulp worden. Hiermee sponsor jij jouw favoriete kraam, met jouw omschrijving, logo of tekst op het bordje. Zie je het voor je?

"Arie's Aardewerk", "Familie Buys Boekenkraam" of " Doemawatjes Dameskleding"

Vriendengroepen, verenigingen, bedrijven en muziekvrienden die DWS een warm hart toe dragen staan daarmee aan de wieg van nieuw muzikaal talent! Hopelijk wordt het dan over een paar jaar niet stil op straat!

En kraamhulp zijn houdt niet in dat er geholpen moet worden met verkopen. Het is een simpele ondersteuning van muziekvereniging DWS Achterveld

Wil jij kraamhulp worden? Stuur een mailtje met jouw gegevens naar rommelmarktdws@gmail.com