• Gezellige wijnproeverij voor mantelzorgers

    Lariks

Wijnproeverij voor mantelzorgers succes

20-05-2019, 10:03 | Lezersnieuws | Lariks

Regelmatig organiseert Lariks activiteiten voor mantelzorgers in de gemeente Leusden. Zoals wandelingen en creatieve workshops en voor jonge mantelzorgers een middag bowlen. Met dank aan een financiële bijdrage van Rotary Leusden kon er vrijdag 17 mei een wijnproeverij voor mantelzorgers op Hoeve Groot Zandbrink worden georganiseerd. Vinoloog Arne Kleefman maakte de deelnemers wijzer over wijn. En wat was het gezellig en leerzaam.

Nancy Hooyer, consulent van Lariks: "Het is natuurlijk heel bijzonder dat we mantelzorgers zo'n ontspannen avond konden aanbieden. We zijn dan ook heel blij met de Rotary als sponsor van een aantal mantelzorgactiviteiten."

Naast het proeven van de wijnen was er ook gelegenheid om ervaringen als mantelzorger uit te wisselen en om vragen te stellen aan consulenten van Lariks.

De belangstelling voor de wijnproeverij was groot. Er was plek voor 20 mantelzorgers, maar het aantal aanmeldingen was zeker het dubbele. Nancy: "Het was een geslaagde avond. Wie weet kunnen we in de toekomst - met hulp van een sponsor - nog eens zo'n avond organiseren en de mantelzorgers die we nu moesten teleurstellen was, alsnog blij maken."