• Foto: KERN photography

  • Foto: KERN photography

  • Foto: KERN photography

Wijnproeverij Kiwanis Club Leusden groot succes

04-11-2015, 11:21 | Lezersnieuws | Kiwanis Club Leusden

Afgelopen zaterdag, 31 oktober, vond weer de najaarswijnproeverij van Kiwanis Club Leusden plaats. Doel: geld inzamelen voor diverse goede doelen.

Net als vorig jaar waren we te gast bij Wildenburg interieur >> architectuur aan de Hamersveldseweg 2 te Leusden. In een sfeervolle ambiance, onder begeleiding van Jaap Verschuur, gerenommeerd wijnkenner uit Hoevelaken, kon een breed assortiment kwaliteitswijnen worden geproefd én besteld. Nieuw dit jaar was dat men naast wijn ook uiteenlopende kwaliteitskazen van Kaasspecialist Renkema uit Amersfoort kon proeven en kopen.

"Gezellig even onder het genot van een mooi glas wijn en een heerlijke kaas bijpraten met bekenden. Eigenlijk duurde het veel te kort. We zouden dit vaker moeten doen :)" aldus Ido Paulusma, voorzitter van de wijncommissie.

Met een voorlopige omzet van € 7000,- kunnen we nu al spreken van een succesvolle actie! En de actie loopt door! Wie niet in de gelegenheid was de proeverij bij te wonen, kan de wijnen bestellen via http://www.kiwanisclubleusden.nl/wijn. Een fotoreportage is te vinden via: https://goo.gl/photos/ip8gbkxsfNbYYN8Q7

Kiwanis Club Leusden is een SERVICECLUB waarvan de leden wonen en/of werken in Leusden of directe omgeving. Kiwanis Leusden is onderdeel van de wereldwijde Kiwanis organisatie. De leden zetten zich in voor de samenleving door middel van projecten. Bij Kiwanis staat het kind centraal. Dit betekent dat de projecten gericht zijn op kinderen, zowel in Leusden als daarbuiten. Enkele projecten zijn de belevingswanden voor kinderen in het Meander Ziekenhuis Amersfoort, Stop Tetanus samen met UNICEF en Kids Jazz in Leusden. Naast het initiëren en uitvoeren van projecten is het leren van elkaar en van anderen een essentieel onderdeel van de club. Gezelligheid en een goede onderlinge sfeer zijn daarin sleutelwoorden.

Voor meer informatie: http://www.kiwanis.nl/leusden/