• Drukbezochte voorlichtingsbijeenkomst

    Lariks
  • Opnamen EVA Weekjournaal

    Lariks

Veel belangstelling voor ‘Reizen met OV-chipkaart’

01-03-2019, 16:41 | Lezersnieuws | Lariks

Zo’n 40 inwoners bezochten woensdag 27 februari de voorlichtingsbijeenkomst over reizen met de OV-chipkaart. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door de Samenwerkende Ouderenorganisaties Leusden (SOL) in samenwerking met Lariks en vond plaats in Huis van Leusden. 

Tijdens de bijeenkomst maakte Frans Brinkman, bestuurslid van de KBO de aanwezigen stap voor stap wegwijs in het aanvragen en gebruiken van de OV-chipkaart. Ook kon men zich aanmelden voor een cursus.

Mini-cursus Reizen met OV-chipkaart

In deze cursus wordt het aanvragen en reizen met de OV-chipkaart in de praktijk geoefend. Onderdeel van de mini-cursus is een tripje met bus en trein naar Utrecht en een lunch (aangeboden door de gemeente Leusden). Tijdens de middag kwamen de eerste aanmeldingen voor deze cursus al binnen. Meer weten over deze cursus? Bel Lariks via 033 303 44 44 of  mail naar info@lariks-leusden.nl.

Media-aandacht

Het bijzondere initiatief bleef niet onopgemerkt. EVA Weekjournaal maakte er vrijdag 1 maart een item over dat in de week van 9 maart te zien zal zijn op televisie.