• Bedrijventennistoernooi

    LTV Leusden

Tennis én netwerken voor het goede doel

01-03-2019, 14:03 | Lezersnieuws | Appel

Na het succes van vorig jaar wordt op zondag 14 juli aanstaande wederom het LTV Leusden Bedrijventoernooi georganiseerd. Een tennistoernooi speciaal voor bedrijven uit Leusden en omstreken om tegen elkaar te tennissen, met elkaar te netwerken met als afsluiting een gezellige BBQ. En dat allemaal voor een goed doel, gehandicapten tennis (G-Tennis) in Leusden. De inzet? Kampioen van Leusden! In 2018 was de PON Dealer Groep de winnaar. Welk bedrijf wordt in 2019 de tenniskampioen van Leusden?

Het goede doel: G-Tennis
LTV Leusden verzorgt al jaren in Leusden met hulp van sponsors het G-Tennis. Met de opbrengst van dit bedrijventoernooi wil de tennisvereniging het G-Tennis in Leusden verder blijven stimuleren. 

Aanmelden
Het LTV Leusden Bedrijventoernooi voor Dames Dubbel, Heren Dubbel en Mixed Dubbel wordt georganiseerd op de banen van LTV Leusden. Zin om te tennissen én te netwerken voor het goede doel? Schrijf jouw bedrijfsteam (2 personen) dan in. Maximaal kunnen er twee teams per bedrijf meedoen. Inschrijven kan via www.ltvleusden.nl/bedrijventoernooi
Vol = vol.