• Burgemeester Bouwmeester te midden van Team Leusden

    Arnoud Spaaij

Team Leusden klaar voor regioquiz op Koningsdag

03-04-2019, 11:31 | Lezersnieuws | wied

Dinsdagavond 2 april kwamen zeven Leusdense quiztijgers (één deelneemster ontbrak nog) én de teamcaptain in het Huis van Leusden bijeen om met elkaar kennis te maken. De groep van negen vormt Team Leusden bij de regioquiz op Koningsdag in Amersfoort. Deze quiz is onderdeel van het programma tijdens Koningsdag waarin de regio rondom Amersfoort zich aan het Koninklijk gezelschap én aan Nederland presenteert.

Onder leiding van teamcaptain Carl Verheijen zal het team enthousiast en fanatiek om de eerste prijs strijden, maar vooral zal het team de Leusdense eer hoog houden.

De gemeente heeft haar best gedaan om de diversiteit van Leusden in het team terug te laten komen; diversiteit in de verdeling M/V, leeftijd, beroep, woonplaats en herkomst. De verscheidenheid moet de sleutel voor succes zijn, want het team heeft een ongelooflijk brede kennis van regionale weetjes en feitjes. De helft van de deelnemers heeft zich spontaan na een oproep om mee te doen aangemeld.

Het team bestaat naast Carl Verheijen uit Gerard van Dijk, José Huurdeman, Sheelan Habash, Frans van Loenen, Jos Traa, Tijs Rokers, Mirjam Zoomer en Ilse Snoek.

Op zaterdag 27 april vertrekt het team per fiets naar Amersfoort. Rond 10.00 uur vertrekt de delegatie vanaf De Til, Hamersveldseweg 30. Van het vertrek maakt Arnoud Spaaij, freelancer voor de Leusderkrant en stuwende kracht achter Achterveld.net, een kort verslag dat hij vervolgens doorstuurt naar de producent van de TV-uitzending. Mogelijk wordt deze visuele bijdrage in de uitzending van de NOS verwerkt.

U bent van harte welkom het team uit te zwaaien en veel succes te wensen!

Foto: Arnoud Spaaij