• logo

    Latent Talent

Talent gezocht voor Latent Talent werkgroep

12-07-2019, 14:59 | Lezersnieuws | Willem

Latent Talent is een stichting met als doelstelling het laten ontdekken van de verborgen talenten, die iedereen in zich heeft. De cursussen van Latent Talent worden aan kleine groepen gegeven en door de informele sfeer ontstaan er vanzelf sociale contacten.

Dankzij de inspanning van vele enthousiaste en vakkundige docenten, zijn er al meer dan 40 jaar vele educatieve en recreatieve cursussen gegeven. Om alles achter de schermen in goede banen te leiden is een werkgroep van vrijwilligers actief met o.a. de coordinatie tussen de cursisten en docenten, met de communicatie, de administratie en met het contact houden met alle locaties waar de cursussen worden gehouden.

Voor deze werkgroep, die nu uit vier leden bestaat, zoeken wij nog enthousiaste nieuwe leden.

De werkzaamheden voert u voor het grootste deel zelfstandig vanuit huis uit. Eens per 2 maanden wordt er een vergadering gehouden. Vanzelfsprekend kunt u altijd bij de mede-werkgroepleden terecht voor vragen en/of advies.

Heeft u belangstelling en/of wilt u meer weten over wat de werkzaamheden zoal inhouden, dan zien wij graag uw reactie tegemoet. U kunt daarvoor contact opnemen met voorzitter Alexander Artz, tel.no. 033-4946963 of via E-mail: am.artz@kpnmail.nl