• Amy, Milan en Nilla op OBK in Lommel, 1x goud en 1x brons

    richard molle

Taekwondoka's Top Taekwondo Eemland succesvol op Belgium Open in Lommel

19-03-2017, 22:20 | Lezersnieuws | Gea van Dijkhuizen

Met zo'n 1100 deelnemers werd dit weekend in Lommel het Belgium Open gehouden. Milan Molle, Amy Mink en Nilla Broström van Marcel van der Poel hebben hieraan uitkomend voor Top Taekwondo Eemland deelgenomen.

Milan won van Zweden(16-6), Duitsland(22-7) en Servië(13-7) om in de finale tegenover België te staan. Tegenover deze Belg heeft Milan al eerder gestaan en beide spelers waren aan elkaar gewaagd. Bij een gelijke stand van 9-9 moest Golden Point de uitslag brengen en wist Milan deze te maken. Milan wint Goud.

Amy stond tegenover Servië in haar 1e wedstrijd. Al snel was te merken dat Amy niet in haar spel kon komen en het wilde niet echt lukken. Heel jammer voor Amy maar verder dan deze partij zat er voor haar niet in.

Nilla won van Engeland (23-3), Duitsland (19-4) en Servië (19-6) om in de halve finale tegen Croatië. Nilla heeft heel sterk toernooi gevochten en mooie partijen laten zien. Bij Croatië was het net een wedstrijd te veel. Nilla wilde heel erg graag winnen en verloor helaas deze halve finale. Nilla wint Brons.