• Opbrengst Top2000 - speciale editie

    B vd Heuvel

Swingend het jaar uit met Top 2000 voor het goede doel

31-12-2016, 13:30 | Lezersnieuws | Ladies' Circle Leusden

Een bedrag van € 775 voor Stichting Make-a-Wish en een kroeg vol blije mensen. Dat was het resultaat van de speciale editie van de Top2000 quiz die op 29 december in samenwerking tussen café SwarteSteegh en Ladies' Circle Leusden werd georganiseerd.

De traditionele Top2000 quiz van de Swartesteegh vond al een week eerder plaats en zat zoals elk jaar bomvol. Daardoor ontstond het idee een speciale extra editie te organiseren. Ruim 60 mensen waren bereid om een verhoogde entreeprijs te betalen die volledig ten goede komt aan de Stichting.

De sfeer was super en de prijzenpot was weer bijzonder goed gevuld. "Het is echt fantastisch om te merken hoe leuk ondernemers het vinden om aan dit soort evenementen een bijdrage te leveren" aldus Marieke Parent, kersvers nieuw lid van de Ladies. De heerlijke kaas en worst die tijdens de Quiz werden geserveerd werden aangeboden door Slagerij Gelderblom en de Kaasspecialist uit Leusden.

Bijzondere dank gaat dit keer uit naar Restaurant Hello Again voor het sponsoren van een fantastische hoofdprijs voor het winnende team en Pannenkoekenboerderij de Hakhorst voor een eveneens prachtige prijs.

Daarnaast zaten in de overvolle prijzenpot bijdragen van "The Greenest Car-wash" (nieuw in Leusden!), Plan B, Kippie en schoonheidssalon Estetico Amersfoort-Hoogland.

Ladies' Circle Leusden en de Swartesteegh zetten de succesvolle samenwerking weer voort op 20 april 2017 als we voor de 2e keer een Bier Bubbels en Bingo avond organiseren - uiteraard opnieuw voor het goede doel. Noteert u deze alvast in de agenda!?