Swing Close gaat alle perken te buiten

30-05-2019, 08:26 | Lezersnieuws | Swing

Op zondag 7 juli speelt, zingt, danst en struint de hele stad weer door de tuinen van Amersfoort! Voor een dag veranderen Amersfoortse tuinen in intieme podia, waar lokale kunstenaars hun talent tonen met hun voeten in het gras. Ontdek het groen van de gemeente, beleef de gastvrijheid van je buren en geniet van livebands, singer-songwriters, dansers, theatermakers en andersoortige podiumdieren. Elke act speelt drie shows van 30 minuten en elke tuin is gratis te bezoeken. Ook Swing Close zal zondag 7 juli a.s. alle perken weer muzikaal te buiten gaan, en wel in de tuin van de Paulus Buyslaan 24, 3819 AB in Amersfoort.

Struinen door de Tuinen is een vruchtbare loot aan de stam van de Amersfoortse amateurkunst. Swing Close staat dit jaar vanaf 12:45 drie keer geprogrammeerd. U wordt getrakteerd op hoogtepunten uit het laatste theaterprogramma “Dit Zijn Wij!”, hier en daar gelardeerd met een vooruitblik op het programma dat dit jaar op 28 september in première gaat: “Dromen”!

En natuurlijk, als u bij het horen van Swing Close denkt: “Dat is iets voor mij”… er komt volgend seizoen weer ruimte voor een hoge tenor. Dus trek de stoute schoenen aan en neem eens contact op met mc@swingclose.nl.