• Sport2000 Beste fitnessclub van Leusden

    Leontine Verhoeff

Sport2000 Leusden opnieuw verkozen tot beste fitnessclub

11-06-2018, 15:54 | Lezersnieuws | leontine

Sport2000 Leusden is dit jaar opnieuw als winnaar uit de bus gekomen bij de Fitnessclub van het jaar verkiezing. De Sportschool is gemeentewinnaar in zowel de categorie ‘Beste Fitnessclub’ als in de categorie ‘Beste Personal Trainer’ (Roeland van der Voorde). Ook op provinciaal niveau presteert de sportschool in de top. Afgelopen zaterdag ontving Sport2000 uit handen van Katja Schuurman een award voor hun tweede plek in de categorie ‘Beste Personal Trainer’( Roeland van de Voorde). In de categorie ‘Beste Fitnessclub van de provincie’ is de club op een derde plaats geëindigd. Een knappe prestatie voor een relatief kleine sportschool!

Dit is nu het derde jaar op rij dat we de felbegeerde award binnen slepen en daar zijn we stiekem best trots op’ vertelt Roeland van de Voorde (eigenaar) enthousiast. ‘Het is een opsteker en een compliment voor het gehele team, zeker omdat het een wedstrijd is waarbij de lokale bevolking de kans krijgt om te stemmen’.

De sportschool in Leusden heeft de afgelopen twee jaar hard aan de weg getimmerd en zich meer gericht op aanvullende diensten voor haar klanten. Er is geïnvesteerd in kennis en materialen om de kwaliteit van de Personal Training naar een nog hoger niveau te tillen en in een techniek genaamd ‘Cryolipolyse’. Een methode waarmee lokale vetcellen definitief verwijderd kunnen worden. Daarnaast heeft de sportschool zich meer toegespitst op voedingsadvies en de doelgroep die bij bovenstaande diensten hoor. Roeland van de Voorde: ‘De combinatie van deze 3 diensten maakt dat we echt een totaalplaatje kunnen aanbieden aan mensen die graag willen afvallen en hun levensstijl echt willen veranderen, om zo een blijvend resultaat te kunnen behalen. Door uitgebreidere kennis en materialen en technieken kunnen we echt ‘dat stukje extra’ leveren en veel persoonsgerichter werken. Iets wat zich nu duidelijk omzet in resultaten waar niet alleen onze klanten blij van worden, maar waar ook wij zelf heel veel energie van krijgen!’