• Zanger Sjors van der Panne

    Stefan van Ruijven

Sjors van der Panne met zijn concerttour 2018-2019 in Theater De Tuin

20-09-2018, 21:10 | Lezersnieuws | yteke

Het is zijn stem en zijn voorkomen, zijn passie voor tekst en muziek en de manier waarop hij daarmee de tijd stil en de wereld naar zijn hand zet. Wie bij een concert van Sjors van der Panne is geweest, zal dat niet snel vergeten. Om de woorden van Liesbeth List aan te halen: ‘Wanneer Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. Dat is heel knap en heel bijzonder.’

Zanger Sjors van der Panne overtuigde televisiekijkend Nederland tijdens de 2014-editie van The Voice of Holland. Het stempel chansonnier had hij toen al lang verdiend, door het veroveren van de publieksprijs tijdens het Concours de la Chanson in 2008. Vele optredens voor allereerst klein publiek, zijn televisiedoorbraak en warme aanbevelingen van onder meer Marco Borsato, Cornald Maas, Albert Verlinde en Liesbeth List brachten hem uiteindelijk waar hij echt wilde zijn, waar hij thuis is: in de spotlights van de mooiste schouwburgen en concertzalen voor een aandachtig luisterend publiek. Publiek dat samen met hem zijn lied wil beleven. Met zijn vaste muzikanten reist Sjors met eigen werk en de mooiste vertolkingen van liedjes van Nederlandstalige bodem het land door.

Zaterdag 29 september, 20.00 uur, € 20,00. Info en kaarten via www.detuininleusden.nl en aan de kassa van Theater De Tuin, De Smidse 1b, Leusden op ma, di, do, vr en za van 11.00-15.00 uur.