• schoolvoetbaltoernooi

    schoolvoetbaltoernooi
  • schoolvoetbaltoernooi

    schoolvoetbaltoernooi
  • schoolvoetbaltoernooi

    schoolvoetbaltoernooi

Schoolvoetbaltoernooi Leusden Achterveld

21-04-2016, 12:11 | Lezersnieuws | Stichting Schoolvoetbal Leusden Achterveld

Nog een weekje en dan is het zo ver. De voetbalschoenen zijn al weken uit de kast. Er is hard getraind door de basisschool leerlingen voor het toernooi. Ook de Spandoeken, mascotte en Yell´s zijn gemaakt. Voor de fel begeerde ´juich cub´ te bemachtigen.

Donderdag 28 april 2016 strijden de basisschoolleerlingen van Leusden en Achterveld op een sportieve manier voor de overwinning, de fel begeerde bekers en medailles. Het voetbalspektakel is op het Burgemeester Buiningsportpark in Leusden.

Het sponsoren is niet vanzelfsprekend. Waarbij de organisatie van het schoolvoetbaltoernooi extra dankbaar is voor de sponsoren; AFAS voor de bekers, Jumbo voor de krentenbollen en de sap, de Korf en Intergamma. Zie onze website voor alle sponsoren. We redden het niet zonder onze sponsoren.

Ook dit jaar kunnen we jullie verrassen met een bijzondere prijsuitreiker. We weten zeker dat deze persoon voor hele hete vuren heeft gestaan. Volg ons op facebook of twitter om op de hoogte te blijven van alle aanwijzingen en details.

Op de website www.schoolvoetbal.nl zijn alle wetenswaardigheden te vinden.

Voor bijvoorbeeld de wedstrijdindelingen, het wedstrijdreglement, de namen van de sponsors en de veldindeling zichtbaar. Direct na afloop worden de uitslagen van de wedstrijden, de prijswinnaars en de foto's van de gespeelde wedstrijden op de website gezet, zodat iedereen nog eens rustig na afloop kan nagenieten.

Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid dat de winnaars mee kunnen doen aan de regionale finales van het schoolvoetbaltoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd door de KNVB. Nadere informatie hierover is op de toernooidag te krijgen bij de organisatie van het schoolvoetbaltoernooi.