• Prijsuitreiker Diggy Dex

    via Diggy Dex
  • Schoolvoetbal 2016

    schoolvoetbal organisatie

Scholencompetitie met 60 schoolteams Succes Schoolvoetbal

07-04-2017, 12:30 | Lezersnieuws | Tamara Besseling

Nog een paar weekjes en dan is het zo ver: op 24 april is het 45ste Succes Schoolvoetbaltoernooi. Met bijna 800 leerlingen en 60 teams gaan die dag de sportieve strijd met elkaar aan. Op menig veldje in Leusden en Achterveld wordt momenteel hard getraind. Maar ook voor de supporters is er nog werk aan de winkel: de felbegeerde 'Juich CUP' staat op het spel. Moedig je teamgenoten aan met een mooi spandoek, creatieve yell en gave mascotte.

Met trots presenteren wij onze prijsuitreiker! Diggy Dex de rapper/ producent/ liedjesmaker ook wel Koen Jansen, die al een jaar of tien een vaste waarde is binnen de Nederlandse hiphop. Jullie kennen hem vast van de hits; 'Treur Niet (Ode Aan Het Leven)' met JW Roy. Met Ali B de single 'Ik Huil Alleen Bij Jou'. 'Slaap Lekker (Fantastig Toch)', met Eva de Roovere. Onze prijsuitreiker is geboren in Leusden en heeft op de Hobbit gezeten. Zijn en Ali B´s liedje is zelfs bij de Voice kids gezongen! Wil je meer weten, lees het gehele artikel in het boekje en op Facebook, Twitter en onze website. Kom 15.15 uur naar de prijsuitreiking met misschien wel een mini optreden!

Zonder sponsoren is dit allemaal niet mogelijk. De organisatie is dan ook dankbaar voor alle financiële en materiële support. Van de hoofdsponsors Succesmakelaars en Succes Financiële Diensten tot Jumbo voor de versnaperingen, Van Schoonhoven Infra BV voor de bekers en AFAS voor de medailles. In de wedstrijdboekjes die aankomende week verspreid worden, staan leuke acties voor kortingen en aanbiedingen van onder meer 33Tweewielers en Ruvis. Kijken dus!

Ook besteden we aandacht aan de Nederlandse Vereniging Klompvoetjes. Omdat alle kinderen met klompvoetjes hebben recht op de beste zorg en moeten lekker kunnen lopen, springen, rennen, spelen en sporten.

Of je nu op het veld staat of op je werk bent, dankzij de vernieuwde website www.schoolvoetbal.nl kan iedereen meegenieten. De uitslagen en het competitieverloop zijn tijdens het Succes Schoolvoetbaltoernooi live te volgen.

Winnaars van het Succes Schoolvoetbaltoernooi mogen meedoen aan de regionale finales, georganiseerd door de KNVB. Maar eerst is iedereen welkom op maandag 24 april op het Burg. Buining Sportpark!

Praktische informatie

Succes Schoolvoetbaltoernooi;

Tamara Besseling Tel: 06-25272338 pr@schoolvoetbal.nl

www.schoolvoetbal.nl

http://www.succesmakelaars.nl/

www.facebook.com/schoolvoetbaltoernooi

www.twitter.com/Schoolvoetbal_

https://nl.linkedin.com/in/schoolvoetbal